• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μπήκε χειρουργείο ο Capirossi
Θα δούμε πως θα είμαι στον επόμενο αγώνα στην Aragon
Νέα 07/09/2010 - 00:02

Ο βετεράνος αναβάτης των MotoGP Loris Capirossi έκανε την εισαγωγή του στο νοσοκομείο του San Marino για να υποβληθεί σε εγχείρηση στο μικρό δάκτυλο του δεξιού του χεριού έπειτα από το ατύχημα της Κυριακής που παρασύρθηκε από την πτώση του Nicky Hayden. 

 

Οι δύο αναβάτες έπεσαν κατά την διάρκεια του πρώτου γύρου του αγώνα, έναν αγώνα που ο Capirossi συμπλήρωνε την 200η του εκκίνηση στην κορυφαία κατηγορία. Ο Ιταλός αναβάτης ευελπιστεί ότι θα έχει αναρρώσει μέχρι τον επόμενο γύρο που θα διεξαχθεί στην πίστα της Aragon. 

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν πολύ εκνευρισμένος με το συγκεκριμένο συμβάν γιατί αισθανόταν μεγάλη σιγουριά με το νέο στήσιμο της μοτοσυκλέτας και ήθελε να δει ένα καλό αποτέλεσμα. “Τώρα θα πρέπει να μπω στο χειρουργείο και θα δούμε πως θα είμαι στον επόμενο αγώνα στην Aragon." Tελικά όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός οδηγός δεν θα τρέξει στη νέα Ισπανική πίστα.

 

Βέβαια ο Capirossi δεν παρέλειψε να αναφερθεί για άλλη μία φορά στο ατύχημα και το θάνατο του Shoya Tomizawa και ανακοίνωσε τα συλλυπητήρια του προς την οικογένεια του Γιαπωνέζου.

Επόμενο άρθρο »

Σε δίλημμα ο Capirossi

« Προηγούμενο άρθρο

Η λίστα των κινητήρων! Τι παίζεται;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα