• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Barbera: Ανανέωσε το συμβόλαιό του
Είμαι σίγουρος ότι η μετακίνηση του Valentino στην Ducati θα φέρει πολλές εμπειρίες και θα βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα.
Νέα 05/09/2010 - 00:32

Ο Ισπανός αναβάτης Hector Barbera ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ducati για το 2011. Το καλύτερό του αποτέλεσμα έφερε φέτος ως Rookie στον αγώνα του Le Mans που τερμάτισε στην 8η θέση και έχει πάρει βαθμούς στους 10 από τους 11 αγώνες της φετινής σεζόν. 

 

“Είμαι ευχαριστημένος που θα συνεχίσω αυτό το project την επόμενη χρονιά. Ήμουν ήρεμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση ότι θα παρέμεινα στην ομάδα για άλλο ένα χρόνο αλλά από την στιγμή που υπογράφτηκε το συμβόλαιο με διευκολύνει στο να συγκεντρωθώ στην δουλειά μου περισσότερο στον κάθε αγώνα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Jorge για την συνεχή υποστήριξή του και την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετάσχω μαζί του στους αγώνες.  

 

Το project των MotoGP είναι το πιο δύσκολο στο οποίο έχω συμμετάσχει ποτέ και αυτό γιατί το επίπεδο του συναγωνισμού είναι πολύ υψηλό και χαίρομαι που οδεύουμε στην σωστή κατεύθυνση. Τώρα θα βρεθούμε σε μερικές πίστες που τα πήγα πολύ καλά πέρυσι και εύχομαι ότι θα φέρω καλά αποτελέσματα. 

 

Επίσης είμαι σίγουρος ότι η μετακίνηση του Valentino στην Ducati θα φέρει πολλές εμπειρίες και θα βελτιωθεί η μοτοσυκλέτα.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Pole position o Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Όλα παίζονται στο πίσω ελαστικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα