• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Όλα παίζονται στο πίσω ελαστικό
Νομίζω ότι ο Lorenzo και ο Pedrosa βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από μένα.
Νέα 05/09/2010 - 00:27

“Δεν είμαι τόσο πίσω από τους πρωτοπόρους, ωστόσο παίζεται πολύ στο τι ελαστικό θα χρησιμοποιήσουν οι υπόλοιποι στον πίσω τροχό και τι θερμοκρασία θα έχει η άσφαλτος την ώρα του αγώνα. Έχω καλό ρυθμό αλλά στις ίδιες συνθήκες ο Lorenzo είναι ταχύτερος από εμένα. Νομίζω ότι ο βασικός παράγοντας σε αυτό τον αγώνα είναι το πίσω ελαστικό. Αν ο Pedrosa είναι ικανός να χρησιμοποιήσει το μαλακό ελαστικό θα έχει μεγάλο αβαντάζ στην πρόσφυση στην αρχή του αγώνα. 

 

Νομίζω ότι ο Lorenzo και ο Pedrosa βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση από μένα και πιστεύω ότι θα μου είναι δύσκολο να προσπαθήσω να τους νικήσω. Για την τρίτη θέση του βάθρου νομίζω ότι θα παιχτεί μεταξύ του Spies, του Stoner και εμού. Πιστεύω ότι όσοι ξεκινήσουν από την πρώτη σειρά αύριο θα βρίσκονται σε καλύτερη θέση. Είχα την ευκαιρία να φέρω τον χρόνο για να βρεθώ στην πρώτη σειρά αλλά όταν έβαλα το κατάλληλο ελαστικό έπεσα σε κίνηση και δεν τα κατάφερα.” 

 

Το θέμα είναι ότι στο πίσω μέρος της πίστας υπάρχουν τρία σημεία πολύ ισχυρά στα φρένα που ενοχλούν τον τραυματισμένο ώμο του Rossi. Ο ίδιος δήλωσε ότι χάνει περίπου ένα δέκατο σε κάθε ένα από αυτά.

Επόμενο άρθρο »

Barbera: Ανανέωσε το συμβόλαιό του

« Προηγούμενο άρθρο

Το νέο ZX-10R στο WSBΚ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα