• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live: O Stoner είναι το πρόβλημα της Ducati!
«O Stoner μάλλον έχει το μυαλό του στην Honda»
Νέα 03/09/2010 - 20:11

 

O Vittoriano Guareschi o Team Manager της ομάδας Marlboro Ducati, σε ιδιαίτερη συζήτηση που είχε με τον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη, του είπε καθαρά ότι το πρόβλημα της Ιταλικής εταιρίας δεν είναι ο σχεδιασμός του πλαισίου που υποβάλλει σε μια ψηλότερη θέση του ρεζερβουάρ, από ότι ο ανταγωνισμός, αλλά η απόδοση του Ν.1 οδηγού της:

«O Stoner μάλλον έχει το μυαλό του στην Honda, αλλιώς δεν εξηγείται πως είναι πίσω από τον Nicky που σήμερα είχε πολλά προβλήματα και μόλις 2 δέκατα ταχύτερος από τον Barbera! O Casey όλοι ξέρουμε ότι είναι πολύ γρηγορότερος. Βράζω μέσα μου, παρά το ότι πρέπει να δείχνω ήρεμος στην ομάδα, γιατί μάλιστα αρνήθηκε να δοκιμάσει το μαλακότερο πίσω ελαστικό, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι το δοκίμασαν και πήγαν καλύτερα (με εξαίρεση τον Rossi που είχε μάλιστα μαλακό μπροστά και σκληρότερο πίσω). Είναι επαγγελματίας οδηγός και περιμένω να αλλάξει αυτήν την προσέγγιση. Θα δούμε αύριο», κατέληξε ο Ιταλός πρώην οδηγός αγώνων Superbike και μέχρι πέρυσι επίσημος δοκιμαστής της Ducati.

O Vitto είναι ένα από τα πιο φιλικά πρόσωπα του paddock του MotoGP και από τη φύση του αισιόδοξος, άρα η ανησυχία του λέει πολλά για τη σχέση των δύο μερών μέχρι το τέλος της χρονιάς. Μας μίλησε για το γεγονός ότι ο Casey συνήθως δεν ακούει κανένα και εμμένει στις απόψεις του και για τη δυσφορία που έχει προκαλέσει στην ομάδα και στον Fillipo Preziosi αυτή η συμπεριφορά.

Από τη μεριά του ο Stoner δοκίμασε δύο διαφορετικά πιρούνια σήμερα: το περσινό της Ohlins και αυτό του 2011 που τους προμήθευσε η Σουηδική εταιρία από το Brno και μετά. Έκανε σχόλιο στο πιο από τα δύο του άρεσε περισσότερο και είπε ότι οι καλύτεροι χρόνοι έγιναν με το καινούργιο, αλλά και ότι η δουλειά της αξιολόγησης θα συνεχιστεί και αύριο.

Επόμενο άρθρο »

Οι δηλώσεις του Rossi στο Misano

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Live ΕΔ1: Η δύναμη της Honda ξαναχτυπά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα