• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Live ΕΔ1: Η δύναμη της Honda ξαναχτυπά!
Οι δύο εργοστασιακές μοτοσυκλέτες της Honda στις 2 πρώτες θέσεις
Νέα 03/09/2010 - 16:52

 

O Dani Pedrosa και ο Andrea Dovizioso, εκμεταλλεύτηκαν τη διαφορά δύναμης των Honda RC212V και ήταν γρηγορότεροι στα δύο κομμάτια της πίστας που έχουν τις δύο μεγαλύτερες ευθείες. Έτσι πήραν τις δύο πρώτες θέσεις, παρά το ότι οι Jorge Lorenzo & Valentino Rossi ήταν γρηγορότεροι στα κλειστά κομμάτια της πίστας.

Πέρα από αυτά ο Pedrosa φάνηκε σε φοβερή φόρμα και ρύθμισε σωστά τη μοτοσυκλέτα του ώστε να έχει τη μεγαλύτερη τελική με 275.7 χλμ/ώρα, αλλά και να αποδίδει και στα κλειστά και έτσι με χρόνο 1’34.772 πλησίασε το περσινό ρεκόρ πίστας του Rossi, μόλις από τις Ελεύθερες Δοκιμές 1, κάτι που δείχνει ότι ο Dani έχει την ορμή της νίκης από την Ινδιανάπολη, αφού μάλιστα η διαφορά από τον δεύτερο είναι 0.612 του δευτερολέπτου, που θεωρείται τεράστια για μια τόσο μικτή πίστα!

 

Έτσι οι 2 εργοστασιακές Μ1 έμειναν στις θέσεις 3 & 4. Πίσω τους οι δύο Μ1 της Tech3, με τους Colin Edwrads & Ben Spies.

Ο Nicky Hayden είναι η πρώτη Ducati, με την Ιταλική εταιρία να προβληματίζεται για πρώτη φορά τόσο πολύ, αφού είναι 1.256 του δευτερολέπτου πίσω και οι μηχανικοί των δορυφορικών ομάδων θεωρούν ότι το πλαίσιο που επιβάλει μια ψηλή θέση στο ρεζερβουάρ είναι ο κύριος λόγος αυτής της διαφοράς.

Ο Casey Stoner στο 1.300 μακριά από την κορυφή είναι στην 8η θέση, μπροστά από την δορυφορική Honda του Marco Melandri και την Suzuki του Loris Capirossi, που στη 10η θέση δείχνει το τι σημαίνει να αγωνίζεσαι στην πατρίδα σου, σε μια πίστα που σου αρέσει, τη στιγμή που ο ομόσταυλός του Alvaro Bautista είναι πάνω από 1.6’’ δευτερόλεπτα πίσω του!

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά.

Επόμενο άρθρο »

Misano Live: O Stoner είναι το πρόβλημα της Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

O Hayden με dirt tracker

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα