• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ιndy NEA: O Hayden 2 ακόμη χρόνια στην Ducati
H Ducati ανακοίνωσε επίσημα της επέκταση της συνεργασίας τους
Νέα 29/08/2010 - 05:39

 

«Η Ducati βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση του συμβολαίου με τον Nicky Hayden, ο οποίος θα μείνει με το Ιταλικό εργοστάσιο στην προσπάθειά του στο MotoGP για ακόμη δύο χρόνια. Η υπογραφή του συμπληρώνει ένα νέο look για την σύνθεση του Ducati Marlboro Team για το 2011, με τον 29χρονο δίπλα στον Valentino Rossi», λέει η ανακοίνωση του Ιταλικού εργοστασίου.

 

Ο Filippo Preziosi - Ducati Corse Director, δήλωσε: «Είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι που ο Nicky θα μείνει μαζί για τα επ΄πομενα δύο χρόνια. Δεν είναι μυστικό το ότι είναι ένας οδηγός που δεν τα παρατάει ποτέ, η όλη του ιστορία το δείχνει. Ως προσωπικότητα η επιμονή του είναι παράδειγμα για όλους εμάς που μας δείχνει ότι τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο, αν πραγματικά το πιστεύεις. Ο Nicky είναι επίσης ένας special οδηγός για την προσοχή που δίνει σε κάθε λεπτομέρεια και φια τον ίδιο το να έχει ως ομόσταυλο τον Valentino σημαίνει ότι θα προσφέρει ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξης μιας ακόμη πιο ανταγωνιστικής μοτοσυκλέτας».

 

Ο Nicky Hayden με τη σειρά του είπε: «Είμαι πολύ υπερήφανος που υπέγραψα με την Ducati και πάλι. Πέρυσι μου φάνηκε ότι οδηγώ για την Ducati, αλλά τώρα αισθάνομαι ότι είμαι ένας οδηγός της Ducati. Η ομάδα, οι χορηγοί και οι οπαδοί της Ducati, πραγματικά με υποστήριξαν πολύ και ελπίζψ να τους το ανταποδώσω με τα αποτελέσματα που τους αξίζουν. Την επόμενη χρονιά θα είμαι στην ομάδα με έναν τύπο που τον λένε Rossi, που κάτι ξέρει από μοτοσυκλέτες! Θα έχουμε μια δυνατή ομάδα και δεν έχω αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα έχει πραγματικό πάθος, ηθική αξία και πολύ διασκέδαση. Είναι το ξεκίνημα μιας νέα εποχής για την Ducati και είναι τιμή μου να είμαι μέρος αυτού».

Επόμενο άρθρο »

Indy: To high-side του Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2 KATAT.: O Simon πήρε την 1η του pole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA