• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ2: Ο Stoner και πάλι πρώτος
Stoner & Rossi έπεσαν, χωρίς να κτυπήσουν
Νέα 28/08/2010 - 18:41

 

Παρά το ότι ο Casey Stoner έπεσε, παρά το ότι έκανε 10 γύρους λιγότερους από ότι ο Rossi, αλλά και με την υψηλότερη τελική με 319 χλμ/ώρα, ο Αυστραλός έκανε μια επίδειξη οδηγικών δεξιοτήτων και με χρόνο 1’40.331 είναι όπως και χθες πρώτος στην κατάταξη των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Dani Pedrosa φάνηκε πολύ δυνατός, αλλά έχασε την πρωτιά για 58 χιλιοστά του δευτερολέπτου, ενώ μόλις ένα δέκατο πίσω από τον Stoner, o Andrea Dovizioso έδειξε το πόσο δυναμικά ανεβαίνει η Ηοnda.

Ο Jorge Lorenzo παρά το ότι κατέβασε χρόνο σε σχέση με χθες, έμεινε 4ος και μάλιστα 3 δέκατα πίσω από την κορυφή. Βέβαια με τη θερμοκρασία κοντά στους 20 βαθμούς και την άσφαλτο στους 30, πολλά μπορεί να αλλάξουν μέχρι τις Κατατακτήριες που θα γίνουν αργότερα και θα προβληθούν από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ στις 21:50.

 

Ο Valentino Rossi και πάλι αντιμετώπισε προβλήματα με την πίστα και τα σαμαράκια της, στα οποία μάλλον οφείλεται η πτώση του, από γλίστρημα του πίσω μέρους στην κορυφή της στροφής 10, χωρίς ευτυχώς ο οδηγός της Μ1 να πάθει κάτι. Μέχρι τότε ήταν μέσα στους 4-5 πρώτους, αλλά μετά με τη 2η μοτοσυκλέτα έμεινε μόλις 9ος, με διαφορά 901 χιλιοστών, σχεδόν ένα δευτερόλεπτο!

Στην 5η θέση ο Nicky Hayden που μόνο στα τελευταία 15 λεπτά των δοκιμών, βρήκε το ρυθμό του. Πίσω του ο άλλος Αμερικανός ο Ben Spies, με τον τρίτο τοπικό οδηγό, τον Colin Edwards στην 8η θέση.

O Marco Simoncelli στην 7η θέση είναι ευχαριστημένος.

Σίγουρα ευχαριστημένος είναι και ο Aleix Espargaro της Pramac Ducati, που είναι 10ος πίσω από τον Rossi, αλλά για το μεγαλύτερο διάστημα των δοκιμών είχε την 4η θέση!

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Ιndy GP125 KATAT: O Marquez πήρε την 7η φετινή του pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Στην κορυφή ο Stoner

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα