• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην κορυφή ο Stoner
"Σήμερα αυτοσχεδιάσαμε ελαφρώς"
Νέα 28/08/2010 - 16:51

Εντυπωσιακός ήταν ο Casey Stoner στην πρώτη ημέρα των δοκιμών στην Indianapolis, μιας και ήταν ο μόνος αναβάτης που έσπασε το φράγμα του 1:42 σημειώνοντας μάλιστα τον εκπληκτικό χρόνο του 1:40.884

 

“Τους πρώτους δύο γύρους δεν θυμώμουν τίποτα απολύτως από την πίστα της Indianapolis, αλλά όλα ήρθαν πίσω στο μυαλό μου στην συνέχεια. Είναι μία χαρακτηριστική πίστα, λόγω των διαφορετικών τύπων ασφάλτου που συναντάς, καθώς και από τα σαμαράκια της. Σήμερα (Παρασκευή) αυτοσχεδιάσαμε ελαφρώς, γιατί δεν είναι τόσο εύκολη η επιλογή της σωστής γραμμής. 

 

Κάναμε πολύ καλό ξεκίνημα σήμερα, αλλά είμαι σίγουρος ότι αύριο όλοι θα δουλέψουν κάποια πράγματα και θα μειώσουν την διαφορά που μας χωρίζει. Είναι καλό που την πρώτη ημέρα είμαστε στην κορυφή των χρόνων, κάτι που μας ενισχύει το ηθικό. Δοκιμάσαμε το νέο πιρούνι που είχαμε φορέσει στο Brno και το αισθανόμουν καλό, παρόλο ότι αυτή δεν είναι η κατάλληλη πίστα που μπορείς να το πιέσεις σκληρά, για αυτό είναι δύσκολο να πω αν βελτιώθηκε το όλο πακέτο.”  

 

Πολύ καλά τα πήρε κι ο Hayden που σημείωσε το τρίτο ταχύτερο χρόνο της ημέρας και την επόμενη (Σάββατο) ημέρα θα δοκιμάσει και εκείνος το πιρούνι του 2011. Είχε και μία πτώση αλλά ευτυχώς δεν τραυμάτισε το ήδη χτυπημένο χέρι του.

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ2: Ο Stoner και πάλι πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Ισχυρός και ο Corsi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα