• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ1: Ο Stoner άνετα πρώτος
Ο Rossi 5ος, δυσκολεύτηκε πολύ!
Νέα 27/08/2010 - 23:45

 

Οι πρώτες ελεύθερες δοκιμές έγιναν κάτω από ιδανικές συνθήκες καιρού, με τη θερμοκρασία στους 29 βαθμούς στον αέρα και τους 40 στην άσφαλτο.

Ο Casey Stoner και η Ducati GP10 έδειξαν – όπως συνήθως στις ΕΔ1 – πολύ δυνατός συνδυασμός και με 1’40.884 σημείωσαν το καλύτερο χρόνο της ημέρας και μάλιστα με 318 χλμ/ώρα πολύ κοντά στις 3 πρώτες Honda που ήταν μέχρι 1.7 χλμ/ώρα ταχύτερες στην ευθεία. Ο Αυστραλός οδήγησε πολύ καλά, όμως αύριο θα δούμε το αν και πάλι οι υπόλοιποι θα βελτιωθούν και ο ίδιος θα μείνει στάσιμος,όπως έγινε σε αρκετούς αγώνες φέτος. Πάντως η Ducati δείχνει δυνατή, με τον Nicky Hayden να έχει την 3η θέση και τον νεαρό Espargaro στην 9η.

 

Τη 2η θέση πήρε ο Jorge Lorenzo με διαφορά όμως 225 χιλιοστά του δευτερολέπτου, που θεωρείται αρκετά μεγάλη. Ο ομόσταυλός του Valentino Rossi αντιμετώπισε πολύ μεγαλύτερα προβλήματα και δεν μπορύσε να βρει το ρυθμό του, αφού μέχρι 2’ λεπτά πριν το τέλος ήταν μόλις 9ος με διαφορά 1.2’’ από την κορυφή. Τελικά στον τελευταίο του γύρο ανέβηκε στην 5η θέση με διαφορά 739 χιλιοστά του δευτερολέπτου από τον Stoner! Ο Colin Edwards στην 6η θέση και ο Ben Spies στην 8η επιβεβαίωσαν για άλλη μια φορά το καλό επίπεδο της Μ1.

 

Ο Dani Pedrosa ήταν ο πρώτος από τις Honda με τον 4ο χρόνο, με τον ομόσταυλο Andrea Dovizioso στην 7η θέση. Στην 10η θέση πίσω από τον νεαρό Ισπανό της Ducati, o Marco Melandri που αρχικά δυσκολεύτηκε. Ήταν όμως ο ταχύτερος στην ευθεία με 319.7 χλμ/ώρα.

Από τους υπόλοιπους να σημειώσουμε την επάνοδο του τραυματία Hiroshi Aoyama (16ος) και τα προβλήματα του τραυματία Randy De Puniet (17ος).

 

Κάντε κλικ στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Επόμενο άρθρο »

Ιndy GP125 ΕΔ1: Ο Marquez επιστρέφει δυνατός

« Προηγούμενο άρθρο

Ειδικός κορσές για τον Aoyama

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα