• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ειδικός κορσές για τον Aoyama
Πέρασε τον πρώτο μήνα της ανάρρωσής του ξαπλωμένος στο κρεβάτι
Νέα 27/08/2010 - 23:39

Πρόσφατα ο περσινός και τελευταίος Παγκόσμιος Πρωταθλητής των GP250, Hiroshi Aoyama συμμετείχε στις δοκιμές του Brno για να αξιολογήσει την πρόοδο της επούλωσης του σπασμένου σπονδύλου του, από το ατύχημα που είχε στην πίστα του Silverstone. Πέρασε τον πρώτο μήνα της ανάρρωσής του ξαπλωμένος στο κρεβάτι και αρκετές φορές αισθανόταν μουδιασμένα τα χέρια και τα πόδια του και ο ίδιος είχε τρομοκρατηθεί. 

 

Ο Aoyama συμμετέχει στην Indianapolis, αλλά φοράει έναν ειδικά σχεδιασμένο κορσέ που θα του παρέχει έξτρα στήριξη στην πλάτη. “Φτιάξαμε ένα ειδικό κορσέ για να μπορώ να οδηγώ της μοτοσυκλέτα μου, γιατί η πλάτη μου δεν έχει επανέρθει στο 100% και χρειάζομαι μία υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας αυτόν μπορώ να οδηγώ κανονικά. Ελπίζω να μην έχω αρκετό πόνο κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακο. Στην δοκιμή που είχα κάνει έγραψα δέκα γύρους στη σειρά και ήμουν εντάξει. Όμως έπειτα έπρεπε να μείνω ξαπλωμένος στο πάτωμα. Τώρα πέρασαν δύο εβδομάδες και εύχομαι ότι θα αισθάνομαι καλύτερα.” 

 

Ωστόσο ο Aoyama δήλωσε ότι είναι ανακουφισμένος από το γεγονός ότι δεν έπαθε κάποια μόνιμη βλάβη ή κάκωση από αυτόν τον τραυματισμό. Κατά την διάρκεια της ανάρρωσης του στην Βαρκελώνη παρακολουθούσε αγώνες ταχύτητας μοτοσυκλετών στην τηλεόραση και αυτός ήταν ένας πρόσθετος λόγος που πήρε την απόφαση να επανέρθει νωρίτερα στους αγώνες.

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ1: Ο Stoner άνετα πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Ο BEN SPIES επίσημα στο FACTORY YAMAHA TEAM το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα