• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Άλλη μία FTR στην Moto2
O DiSalvo είναι ο 9ος αναβάτης που οδηγεί μοτοσυκλέτα FTR M210 φέτος.
Νέα 23/08/2010 - 18:16

Η FTR Moto θα έχει πέντε μοτοσυκλέτες στο σύνολο στον αγώνα της Moto2 που θα διεξαχθεί στην Indianapolis. Ήδη η εταιρεία συμμετέχει στην συγκεκριμένη κατηγορία με την ομάδα Speed Up που έχει αναβάτες τους Andrea Iannone και Gabor Talmacsi, την ομάδα Cardion AB Motoracing με τον Karel Abraham και τον Alex Debon της Ισπανικής Castello-Ajo Team FTR. Στον συγκεκριμένο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Αμερικάνος Jason DiSalvo με την FTR M210 που ανήκει Καναδέζικη FOGI Racing Team.

 

O DiSalvo είναι ο ένατος αναβάτης που οδηγεί μοτοσυκλέτα FTR M210 φέτος και επίσης είναι ο δεύτερος wild card οδηγός στην κατηγορία έπειτα από τον Βρετανό Kev Coghlan που είχε συμμετάσχει στο Silverstone. Στον αγώνα της Indianapolis ο DiSalvo θα λάβει μέρος με την ομάδα GPtech Team του πρώην Αμερικάνου οδηγού αγώνων Geoff Maloney. 

 

“Είναι σημαντικό γεγονός που θα έχουμε έναν wild card αναβάτη στον αγώνα της χώρας του και ο Jason έχει μεγάλη εμπειρία και μπορεί να ανεβάσει τον συναγωνισμό” δήλωσε ο εκπρόσωπος της FTR Steve Bones.

Επόμενο άρθρο »

Ο Denning έσπασε το πόδι του

« Προηγούμενο άρθρο

Roger Lee Hayden: Οι προβλέψεις της Indianapolis

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα