• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Roger Lee Hayden: Οι προβλέψεις της Indianapolis
Σαν ομάδα θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθειά μας.
Νέα 23/08/2010 - 13:52

“Η πίστα της Indianapolis είναι πολύ όμορφη και πραγματικά ασφαλής. Είναι διασκεδαστική. Μερικές από τις στροφές είναι πιο κλειστές απ’ότι νόμιζα ότι θα ήταν, που δεν είναι κακό άλλωστε. Αλλά οι περισσότερες από τις πίστες της Ευρώπης είναι γρήγορες πίστες . Αυτό είναι το μόνο πράγμα που κάνει την διαφορά αλλά στο σύνολο μου αρέσει η πίστα. Θέλω να μπω στη δεκάδα πράγμα που δεν είναι εύκολο και η δυσκολία θα είναι μεγάλη. 

 

Σαν ομάδα θα κάνουμε την καλύτερη προσπάθειά μας και θα οδηγήσω καλύτερα από ποτέ. Η μοτοσυκλέτα θα πρέπει να λειτουργήσει άψογα και αυτός είναι ο στόχος μας. Οι υπόλοιποι αναβάτες οδηγούν από την αρχή της σεζόν και κατά κάποιο τρόπο είναι άνισος ο αγώνας μας. Ωστόσο εμείς κάναμε τις δοκιμές μας και η ομάδα εργάζεται σκληρά και πιστεύω ότι ο καθένας συμπληρώνει τον άλλον μέσα στην ομάδα. Όλοι μας έχουμε τον ίδιο στόχο και θέλουμε να τα πάμε πολύ καλά σε αυτό τον αγώνα.” 

 

 

Σημειωτέων δε ότι ο Roger Lee Hayden είχε εμφανιστεί στον αγώνα της Laguna Seca στην κατηγορία των MotoGP με την ομάδα της LCR Honda ως αντικαταστάτης τoυ Randy De Puniet. 

Επόμενο άρθρο »

Άλλη μία FTR στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

O Rossi κερδίζει και στα καρτ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα