• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τρεις Αμερικάνοι στην Moto2
Ο Roger Lee Hayden έγραψε τους περισσότερους γύρους από τους τρεις αναβάτες.
Νέα 23/08/2010 - 13:27

Στις δοκιμές των wild card αναβατών της Moto2 που διεξήχθησαν στις 19-20 Αυγούστου στην πίστα της Indianapolis εν όψη του αγώνα της επόμενης Κυριακής εμφανίστηκαν τρεις Αμερικάνοι αναβάτες:ο Roger Lee Hayden, ο Jason DiSalvo και ο γνωστός Kenny Noyes που συμμετέχει από την αρχή της σεζόν στην κατηγορία. Ο Roger Lee έγραψε τους περισσότερους γύρους από τους τρεις αναβάτες πάνω στην μοτοσυκλέτα της Team Honda/Moriwaki που φέρει το νούμερο 34 και έχει team manager τον Kevin Schwantz.  

 

Ο DiSalvano προπονήθηκε στην νέα πίστα πάνω σε μία μοτοσυκλέτα FTR M210. Στην καριέρα του έχει κάνει μόνο δύο εμφανίσεις στα Grand Prix ενώ φέτος συμμετέχει στην κατηγορία World Supersport και είναι ιδιαίτερα έμπειρος στα 600άρια. Ο ίδιος δε δήλωσε ότι ο ερχόμενος αγώνας στην πίστα της Indianapolis έχει μεγάλη σημασία για την ομάδα του και φυσικά την καριέρα του. 

 

Ο Noyes οδήγησε μία Supersport Kawasaki και όχι την μοτοσυκλέτα της Jack & Jones μιας και ως full time οδηγός της Moto2 απαγορεύεται να εμφανιστεί με την αγωνιστική του μοτοσυκλέτα αφού το συγκεκριμένο διήμερο των δοκιμών δεν συμπεριλαμβανόταν στο επίσημο πρόγραμμα δοκιμών της Moto2.

Επόμενο άρθρο »

O Rossi κερδίζει και στα καρτ

« Προηγούμενο άρθρο

Προετοιμάζεται για την Moto2 ο Smith

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα