• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προετοιμάζεται για την Moto2 ο Smith
Εθεθάη με CBR600RR στην σχολή του Ron Haslam.
Νέα 21/08/2010 - 00:30

Αν και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 βρίσκεται μόλις μετά τα μέσα της σεζόν ο Βρετανός αναβάτης Bradley Smith άρχισε την προετοιμασία του για την επόμενη σεζόν. Ο 19άχρονος πιλότος εθεάθη να κάνει δοκιμές με Honda CBR600RR στο Silverstone με την σχολή του Ron Haslam. Ο Smith που είναι ήδη στην 4η θέση στα GP125 σκέφτεται να μεταπηδήσει στην Moto2 την επόμενη σεζόν και άρχισε από τώρα τις προπονήσεις για την προσαρμογή του. Προς το παρόν έγραψε αρχικά μερικούς γύρους με το CBR600RR της σχολής πριν οδηγήσει την αγωνιστική μοτοσυκλέτα του Leon Haslam. 

 

Ο νεαρός Βρετανός αναβάτης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την ομάδα Marc VDS Racing Moto2 που έχει άλλο έναν Άγγλο αθλητή τον Scott Redding. Ο ίδιος δε δήλωσε τα εξής “Έχοντας πάρει μερικές υποδείξεις από τον Ron ήταν μεγάλη υπόθεση και πραγματικά το απόλαυσα για αυτό οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτόν και τον Leon που μου επέτρεψαν να συμμετάσχω στο σχολείο τους.” 

 

Ήταν η δεύτερη φορά στην καριέρα του που ο Smith ήρθε σε επαφή με 600άρα παραγωγής, η πρώτη ήταν στην Cartagena της Ισπανίας. “Την πρώτη φορά δεν ένιωθα πολύ άνετα πάνω στην μοτοσυκλέτα ενώ τώρα άρχισα να συνηθίζω στον τρόπο που μετακινείται κάτω από τα πόδια σου και να καταλαβαίνω τι απαιτεί στην οδήγηση της. Δεν θέλω να αρχίσω την επόμενη σεζόν από το μηδέν. Θέλω να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα ώστε να μπορώ να παίξω στη καλύτερη θέση. Επίσης, θέλω να προπονηθώ χωρίς να έχω το χρονόμετρο στο μυαλό μου.”

Επόμενο άρθρο »

Τρεις Αμερικάνοι στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Εργοστασιακός ο Spies.

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα