• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Φήμες περικοπών για την Rizla Suzuki
Πάντα υπάρχει η φήμη ότι η Suzuki θα αποσυρθεί από τα MotoGP.
Νέα 20/08/2010 - 18:00

Οι πενιχρές εμφανίσεις της Suzuki στα MotoGP είναι η βασική αιτία των φημών που κυκλοφορούν στα Paddock ότι είναι πολύ πιθανό η εταιρεία να ακολουθήσει τον δρόμο που πήρε η Kawasaki πριν από δύο χρόνια και να αποσυρθεί την επόμενη σεζόν από την κορυφαία κατηγορία. Άλλωστε η ομάδα της Rizla Suzuki που έχει την έδρα της στην Μ.Βρετανία έχει επενδύσει φέτος 30 εκατομμύρια λίρες χωρίς να φέρει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. 

 

Η πιο πρόσφατη φήμη που κυκλοφόρησε έπειτα από τον αγώνα του Brno είναι το σενάριο ενός αναβάτη από την Suzuki την επόμενη σεζόν. Με λίγα λόγια θα μείνει μόνο με τον Bautista που έχει διετές συμβόλαιο αφού δεν είναι εύκολο να ελκύσει κάποιο αξιόλογο αναβάτη και ο Capirossi ήδη έχει πάρει το δρόμο του προς την Pramac Racing. 

 

Από την άλλη πλευρά ο manager της Rizla Suzuki, Paul Denning πρόσφατα διάψευσε αυτές τις φήμες αναφέροντας μεταξύ άλλων τα εξής “Πάντα υπάρχει η φήμη ότι η Suzuki θα αποσυρθεί από τα MotoGP ή ότι θα μείνει με λιγότερους αναβάτες αλλά όπως τα έχουν τα πράγματα αυτή την στιγμή, η Suzuki έχει δεσμευτεί στο να διατηρήσει το υπάρχον επίπεδό της στην κατηγορία”. 

 

“Το να διατηρήσει την αξιοπιστία της η Suzuki ως μία κορυφαία εταιρεία αναγκαίο και τα MotoGP αποτελούν βασικό στοιχείο στην στρατηγική της. Στόχος μας προς το παρόν είναι περισσότερο στο θέμα της βελτίωσης παρά οποιαδήποτε αλλαγή πλάνου”.

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ακατόρθωτο το επίτευγμα του Spencer

« Προηγούμενο άρθρο

Burgess: Μεγάλο το ρίσκο του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα