• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στον αέρα το συμβόλαιο του Dovizioso
Ο δικηγόρος του Dovizioso, Batistella ανάφερε ότι οι όροι του συμβολαίου είναι ξεκάθαροι.
Νέα 20/08/2010 - 00:45

Προς το παρόν καμία κίνηση δεν έχει κάνει το HRC για την ανανέωση του συμβολαίου του Andrea Dovizioso στην εργοστασιακή ομάδα της Repsol Honda. Όπως δημοσιεύσαμε στο παρελθόν ο Dovizioso είχε θέσει ως όρο στο συμβόλαιό του το εξής: "Αν βρισκόταν στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας μέχρι το τέλος του Ιουλίου θα σιγούρευε την θέση του στην εργοστασιακή ομάδα." Βέβαια όλα αυτά έγιναν προτού αποφασίσει η Honda να φέρει τον Casey Stoner στη ομάδα της. 

 

Από την πλευρά της η Honda προσπάθησε, και ίσως να προσπαθεί ακόμη, να βρει τους έξτρα οικονομικούς πόρους για να στήσει μία τριμελή εργοστασιακή ομάδα. Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχουν καρποφορήσει οι προσπάθειες της. 

 

Ο δικηγόρος του Dovizioso, Simone Batistella ανάφερε ότι οι όροι του συμβολαίου είναι ξεκάθαροι και αν το project που περιγράφουν έχει αλλάξει από την πλευρά της Honda τότε θα υπάρξει πρόβλημα και θα πρέπει να βρουν μία μέση λύση. Αν πάλι η Honda κρατήσει διαφορετική στάση τότε το πρόβλημα θα σκάσει σαν φούσκα και ο ίδιος δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Burgess: Μεγάλο το ρίσκο του Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Roberts: Υπολογισμένη η κίνηση του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα