• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Roberts: Υπολογισμένη η κίνηση του Rossi
Θα πρέπει να πάρει κάποιους ανθρώπους μαζί του
Νέα 19/08/2010 - 11:58

Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ο Kenny Roberts αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους ανθρώπους στον χώρο των MotoGP που διέπρεψε σαν οδηγός, Team manager και βελτιωτής. 

 

Μελετώντας την καριέρα του Rossi ο τρεις φορές πρωταθλητής των GP500 Kenny “The King” Roberts ανάφερε μεταξύ άλλων τα εξής “Νομίζω πως ο Valentino είναι ο τύπος του ανθρώπου που γνωρίζει τι απαιτείται όταν παίρνει τέτοιου είδους αποφάσεις. Όταν έφυγε από την Honda για να πάει στην Yamaha όλοι είπαν πως ξόφλησε γιατί η Yamaha ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση εκείνη την εποχή. Αλλά γνώριζε κάτι για την βελτίωση του κινητήρα και την Big Bang έκδοση του που κανείς άλλος δεν γνώριζε. Νομίζω πως αυτό ήταν ένα υπολογισμένο ρίσκο αλλά όχι περισσότερο απ’ότι νόμιζαν οι περισσότεροι ακόμη και εγώ. 

 

Δεν έχω δει τίποτα στην καριέρα του που να έχω την αμφιβολία ότι έχει κάνει κάποιο λάθος. Ότι και αν έχει κάνει έχει κάποιο ρίσκο αλλά είναι καλά υπολογισμένο. Θα πρέπει να πάρει κάποιους ανθρώπους μαζί του και θα την πλήρη στήριξη από την Ducati που έχει την ικανότητα να κάνει τις αλλαγές που θέλει και αυτοί έχουν την επιθυμία να τον βοηθήσουν. Αν δεν το θέλουν και οι δύο δεν θα δουλέψει”.

Επόμενο άρθρο »

Στον αέρα το συμβόλαιο του Dovizioso

« Προηγούμενο άρθρο

Περισσότερες δοκιμές το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα