• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Οδήγησε ο Aoyama στο Brno
Βρίσκεται σε καλή κατάσταση.
Νέα 16/08/2010 - 18:40

Ο λόγος γίνεται για τον Γιαπωνέζο αναβάτης Hiroshi Aoyama της Interwetten Honda MotoGP Team. Στις επίσημες δοκιμές των MotoGP που διεξήχθησαν σήμερα στην πίστα του Brno o Ιάπωνας αναβάτης επέστρεψε στην σέλα της RC212V για να αξιολογήσει τον τραυματισμό του και φυσικά το στάδιο της ανάρρωσης του. Λόγω της βροχής που έπιασε το απόγευμα ο Aoyama ολοκλήρωσε συντομότερα την προγραμματισμένη δοκιμή.

 

“Έχουν περάσει δύο μήνες από το ατύχημα μου και βρίσκομαι πάνω στην μοτοσυκλέτα μου για πρώτη φορά. Η αίσθησή και η κατάστασή μου είναι καλύτερη απ’ότι περίμενα. Σήμερα αυτή η δοκιμή πραγματοποιήθηκε για να αξιολογήσω την πρόοδο της επούλωσης του τραύματός μου και για να δω πως μπορώ να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα. Η πλάτη μου δεν επανήλθε στο 100% και δεν θέλω να αποφασίσω τώρα για το αν θα επιστρέψω στην Indianapolis ή όχι. Θέλω πρώτα να δω πως θα αισθάνομαι αύριο και αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Όπως και να’χει αυτή η δοκιμή είχε θετικό αποτέλεσμα και εγώ είμαι αισιόδοξος για την όλη κατάσταση. Θέλω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα”. 

 

 

Από τα αποτελέσματα της δοκιμής εντυπωσιάστηκε και ο επιτελάρχης της ομάδας Tom Jojic. “Ήταν καλή η σημερινή ημέρα και ο Hiro μπόρεσε να κάνει αρκετούς γύρους χωρίς πόνο. Οι χρόνοι του μας εξέπληξαν και ήταν καλύτεροι απ’ότι περιμέναμε. Είναι η πρώτη φορά που οδηγεί μοτοσυκλέτα MotoGP σε αυτή την πίστα και είχε να οδηγήσει την μοτοσυκλέτα του δύο μήνες και οι χρόνοι του ήταν ίδιοι με του De Angelis την πρώτη ημέρα (Παρασκευή) του αγώνα. Επιλέον πέτυχε και καλύτερο χρόνο από αυτούς. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Alex για την καλή του δουλειά στους τελευταίους τρεις αγώνες που βρήκαμε ένα καλό βασικό στήσιμο, που βοηθάει τον Hiro και ταιριάζει στο στυλ οδήγησής του”.

Επόμενο άρθρο »

Brno Live Rossi: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Live: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, Ο LORENZO ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα