• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Live: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ, Ο LORENZO ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ!
ΔΕΝ υπογράφει με την Yamaha, αν…
Νέα 16/08/2010 - 17:21

 

Σε αποκλειστική συζήτηση που είχε ο απεσταλμένος μας Δημήτρης Διατσίδης, πριν από λίγο με τον Jorge Lorenzo, ο Ισπανός του εκμυστηρεύτηκε ότι ΔΕΝ είναι ακόμη κοντά στο να υπογράψει με την Yamaha.

 

«Πιστεύουν ότι τώρα που ο Valentino πήγε στην Ducati, εγώ δεν έχω άλλη λύση από το να μείνω στην ομάδα. Όμως έχω άλλη πρόταση και οι συζητήσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμη», είπε ο μεγάλος νικητής του χθεσινού αγώνα.

Στη συνέχεια χωρίς να το επιβεβαιώσει παραδέχτηκε ότι η Repsol και η Honda, όπως και πέρυσι ενδιαφέρονται για τις υπηρεσίες του. «Η Honda μετά το χθεσινό αγώνα το ξανασκέφτεται με την ανανέωση του Dani, αλλά η Repsol έχει επενδύσει πολλά χρόνια επάνω του και ίσως δεν θέλει να παραδεχθεί ότι κάνει λάθος», σχολίασε στο θέμα που έχει προκύψει με τον Pedrosa να είναι και αυτός ακόμη μετέωρος.

Απέφυγε να απαντήσει στο αν το ζήτημα της υπογραφής του με την Yamaha είναι οικονομικό, όμως νομίζουμε ότι εκεί είναι όλο το θέμα. Η λογική λέει ότι με τη φετινή του εμφάνιση αξίζει να πάρει κάτι παραπάνω από τα 6-7 εκατομμύρια που πήρε ο Stoner για να πάει στην Honda. Άλλωστε πέρυσι ο Lorenzo απέρριψε την πρόταση της μεγάλης ιαπωνικής εταιρίας που ήταν της τάξεως των 6 εκ. και αυτήν της Ducati στα 8 εκ. και έμεινε με αρκετά λιγότερα στην Yamaha με στόχο να κερδίσει τον Rossi με ίδια μοτοσυκλέτα. Φέτος φαίνεται ότι προς το παρόν το κατάφερε και σίγουρα θέλει να δρέψει τους καρπούς.

 

Κατά τα άλλα του άρεσε (σε κάποιους τομείς που υστερεί η φετινή μοτοσυκλέτα) η νέα Μ1, αλλά ήδη έκανε τις παρατηρήσεις του σε κάποιους άλλους. Για παράδειγμα δεν του άρεσε το νέο φαρδύ πίσω μέρος του «κοκοβιού» και το άλλαξε φορώντας το φετινό. Ήταν σταθερά γρήγορος και με τη νέα μοτοσυκλέτα του 2011, όπως και τρομερά γρήγορος με το νέο κινητήρα του 2010.

Ίσως αυτά τα σημερινά αποτελέσματα να είναι ένα ακόμη μέσον πίεσης εν όψει των τελικών συζητήσεων για το συμβόλαιο του 2011.

Δεν υπογράφει λοιπόν αν δεν ανεβεί η οικονομική πρόταση εκεί που θέλει!

Επόμενο άρθρο »

Οδήγησε ο Aoyama στο Brno

« Προηγούμενο άρθρο

Ανανεωμένες οι μοτοσυκλέτες της Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα