• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Live: Mε κέφι ο Lorenzo δοκίμασε τη νέα Μ1
Οπτικά ελάχιστα διαφέρει από τη φετινή
Νέα 16/08/2010 - 15:17

 

Το μεσημεριανό διάλειμμα του επίσημου τεστ στην πίστα του Brno τελειώνει σε λίγο και στις 3 ώρα Ελλάδας οι μοτοσυκλέτες θα ξαναμπούν σε λειτουργία.

Ο Jorge Lorenzo παραμένει πρώτος, αλλά με μικρότερη διαφορά τώρα. Ο Ισπανός – που είναι ζήτημα ημερών να ανακοινώσει τη συνέχιση της συνεργασίας με την Yamaha – δοκίμασε την τελευταία ώρα πριν τη διακοπή τη νέα Μ1, που όπως αυτή του Ben Spies είναι μαύρη με τα ανθρακονήματα εμφανή. Ο Lorenzo έκανε τις πρώτες παρατηρήσεις του και ο Masao Furusawa ήταν εκεί για να ακούσει με προσοχή το νέο οδηγό εξέλιξης της εταιρίας. Το μόνο εμφανές σημείο στο οποίο διαφέρει η μοτοσυκλέτα είναι η ουρά που έχει γίνει λίγο φαρδύτερη στο κάτω μέρος, προφανώς λόγω κάποιων αεροδυναμικών μελετών.

Ο Rossi δοκίμασε μόνο το νέο φετινό κινητήρα, που ενδεχομένως θα χρησιμοποιήσει η ομάδα προς το τέλος της σεζόν και πέτυχε χρόνο 1’57.129, σαφώς καλύτερο από το 1’58.240 που σημείωσε χθες στη διάρκεια του αγώνα. Βέβαια σήμερα οι συνθήκες είναι καλύτερες, κυρίως ως προς τον αέρα, που είναι απών, ενώ χθες ήταν πολύ δυνατός και ενοχλητικός για όλους τους οδηγούς.

 

Ο Casey Stoner με 1’56.844 έχει τον 2ο χρόνο, μετά από τις δοκιμές με το νέο μπροστινό της Desmosedici GP10.

O Dani Pedrosa που γύρισε στην πίστα μετά την πτώση του, βελτίωσε και αυτός το χρόνο του με 1’56.944.

O Colin Edwards είναι στην 5η θέση, πίσω από τον Rossi, ο Αndrea Dovizioso 6ος, ενώ ο Loris Capirossi που δοκιμάζει ένα νέο πακέτο στην Suzuki σημείωσε τον 7ο χρόνο με διαφορά σχεδόν -3 δέκατα από το χρόνο που είχε κάνει στις Κατατακτήριες.

Ο Spies με την Μ1 του 2011 είναι και αυτός 3 δέκατα κάτω από το χθεσινό του χρόνο, στην 8η θέση, μπροστά από τις Ducati των Hayden, Barbera.

Επόμενο άρθρο »

Brno Live: Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Μ1 του 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Brno Live: O Lorenzo πρώτος με διαφορά στο τεστ

Χορηγοί