• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Live: O Lorenzo πρώτος με διαφορά στο τεστ
Μετά τις 3 πρώτες ώρες των επίσημων δοκιμών
Νέα 16/08/2010 - 13:41

 

Το 2ο και τελευταίο φετινό τεστ για τους οδηγούς και τις ομάδες του MotoGP, έχει ήδη ξεκινήσει από τις 9 το πρωί στην πίστα του Brno με τον καιρό να βοηθάει, αφού ο ήλιος έχει βγει για τα καλά από νωρίς και η θερμοκρασία είναι η μεγαλύτερη από το ξεκίνημα του Αγώνα την Παρασκευή.

 

Μέχρι τις 12 τοπική ώρα, ο Jorge Lorenzo δοκιμάζοντας κάποια νέα πράγματα στον κινητήρα της Μ1, σημείωσε χρόνο 1’56.269, πολύ καλύτερο από τον ταχύτερο γύρο του χθεσινού αγώνα, που ήταν 1’57.524. Εντυπωσιακός ο Ισπανός, αν σκεφτεί κανείς ότι ο 2ος που είναι ο Casey Stoner έχει κάνει 1’57.421, ενώ ο Dani Pedrosa πριν πέσει σημείωσε 1’57.424. Ευτυχώς δεν κτύπησε άσχημα στην πτώση του και θα συνεχίσει αργότερα τις δοκιμές.

 

ΟAndrea Dovizioso που δοκιμάζει το νέο πιρούνι της Ohlins, είναι στην 5η θέση, μπροστά από τον Ben Spies που ήδη έκανε τους πρώτους γύρους με την Yamaha M1 του 2011! Αργότερα θα την δοκιμάσει και ο Lorenzo.

 

Ο Rossi που δεν θα δοκιμάσει την νέα Μ1, αλλά μόνο τον κινητήρα του 2010, έχει τον 4ο χρόνο.

 

Ο τραυματίας Randy De Puniet δεν συμμετέχει στο τεστ, ενώ το παρών δίνει ο Hiroshi Aoyama που προς το παρόν είναι 3.2’’ δευτερόλεπτα πίσω από τον Lorenzo.

Επόμενο άρθρο »

Brno Live: Mε κέφι ο Lorenzo δοκίμασε τη νέα Μ1

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Rookies Cup:Νίκη για τον Jake Gagne

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα