• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Brno Live: Η χειρόγραφη σημείωση του Valentino
O Rossi με συγκινητικό τρόπο λέει το αντίο
Νέα 15/08/2010 - 12:41

 

Σημείωση από τον Valentino Rossi

 

«Είναι πολύ δύσκολο να εξηγήσω με λίγες λέξεις ποιά ήταν η σχέση μου με τη Yamaha τα τελευταία επτά χρόνια.

 

Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει από τότε – πίσω στο 2004, αλλά ιδιαίτερα «αυτή», η Μ1 μου, άλλαξε. Εκείνο τον καιρό ήταν μια ταπεινή «μεσαίων θέσεων στο grid» μοτοσυκλέτα MotoGP, χλευαζόμενη από τους περισσότερους οδηγούς και μηχανικούς των MotoGP. Τώρα, έχοντάς την βοηθήσει να εξελιχθεί και να βελτιωθεί, μπορείς να τη δεις να χαμογελάει μέσα στο γκαράζ της, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό και τον θαυμασμό, αλλά και τη μεταχείριση ως «πρώτης κλάσης».

 

Η λίστα των ανθρώπων που έκαναν αυτή την μεταμόρφωση δυνατή, είναι πολύ μεγάλη, αλλά θα ήθελα να ευχαριστήσω έτσι κι αλλιώς τους Masao Furusawa, Masahiko Nakajima και τον «δικό μου» Hiroya Atsumi ως εκπρόσωπους όλων των μηχανικών που εργάστηκαν σκληρά για να αλλάξουν το πρόσωπο της Μ1 μας. Μετά, τον Jeremy Burgess και όλα τα παιδιά στο γκαράζ, που την φρόντισαν με αγάπη σε όλες τις πίστες του κόσμου και επίσης όλους και όλες που εργάστηκαν στην ομάδα της Yamaha στη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων.

 

Τώρα, ήρθε η στιγμή να κοιτάξω για νέες προκλήσεις• η δουλειά μου εδώ στη Yamaha τελείωσε. Δυστυχώς ακόμα και οι πιο όμορφες ιστορίες αγάπης τελειώνουν, αλλά αφήνουν πολλές υπέροχες αναμνήσεις, όπως όταν η Μ1 μου κι εγώ φιληθήκαμε για πρώτη φορά στο γρασίδι του Welkom, όταν με κοίταξε στα μάτια και μου είπε «σ’ αγαπώ!»

Επόμενο άρθρο »

Brno Live: O Lorenzo πρώτος με διαφορά στο τεστ

« Προηγούμενο άρθρο

VALENTINO ROSSI ΚΑΙ DUCATI ΜΑΖΙ από το 2011

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα