• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
BRNO LIVE: YAMAHA & VALENTINO ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2010
Η επίσημη ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρίας
Νέα 15/08/2010 - 20:15

 

H Yamaha Motor Co., Ltd. θα ήθελε να ανακοινώσει ότι η συνεργασία μεταξύ του Valentino Rossi και της Yamaha θα τερματιστεί στο τέλος της σεζόν, όταν ο Valentino θα κινηθεί σε νέες προκλήσεις.

 

Η Yamaha και ο Valentino χάρηκαν επτά φανταστικές αγωνιστικές χρονιές, στη διάρκεια των οποίων κέρδισαν μαζί τέσσερα Παγκόσμια Πρωταθλήματα MotoGP.

 

Ο Valentino έπαιξε ένα τεράστιο ρόλο στην ιστορία της Yamaha και θα παραμείνει για πάντα ένα σημαντικό κομμάτι της παράδοσης της Yamaha. Η Yamaha είναι εξαιρετικά ευγνώμων στην συνεισφορά του Valentino στις αγωνιστικές της επιτυχίες στα τελευταία επτά χρόνια και θέλει να του ευχηθεί τα καλύτερα στις μελλοντικές αγωνιστικές του προσπάθειες.

 

Η Yamaha θα βάλει όλες τις δυνάμεις της για να σιγουρέψει ένα επιτυχές και χαρούμενο τέλος της συνεργασίας, στους αγώνες που απομένουν.

 

Ο Lin Jarvis, Managing Director της Yamaha Motor Racing, είπε: «Εκ μέρους της Yamaha Motor Group, θα ήθελα να εκφράσω την αληθινή ευγνωμοσύνη μας για τα απίθανα επτά χρόνια που περάσαμε μαζί. Ο Valentino ήλθε στην Yamaha το 2004, τη στιγμή που η Yamaha αγωνιζόταν χωρίς καλά αποτελέσματα, μετά από έντεκα σεζόν χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα. Η νίκη του Valentino στον πρώτο του αγώνα GP με την Yamaha στη Νότια Αφρική το 2004 ήταν μια απίστευτη στιγμή και ήταν μόλις η πρώτη από τις πολλές περισσότερες νίκες που ενθουσίασαν τους φιλάθλους του MotoGP και τους οπαδούς της Yamaha σε ολόκληρο τον κόσμο. Οι αξεπέραστες δεξιότητές του ως οδηγού και η ικανότητά του για εξέλιξη του επέτρεψαν να κερδίσει τέσσερις Παγκόσμιους Τίτλους MotoGP μέχρι σήμερα μαζί μας και βοήθησε στην ανάδειξη της Yamaha YZR-M1 ως «την μοτοσυκλέτα αναφοράς» για την κατηγορία MotoGP.

«Έχουν υπάρξει τόσες πολλές υπέροχες εμπειρίες και νίκες και είμαστε πολύ υπερήφανοι που καταφέραμε να δημιουργήσουμε ιστορία μαζί. Ενώ εκφράζουμε τη λύπη μας για την απόφαση του Vale να προχωρήσει μπροστά, την ίδια στιγμή σεβόμαστε απολύτως την απόφασή του να ψάξει για μια νέα πρόκληση και του ευχόμαστε το καλύτερο για το 2011 και πέρα.

«Για τους υπόλοιπους οκτώ αγώνες του 2010 ο Valentino θα παραμείνει ένας εργοστασιακός αναβάτης της Yamaha. Ως εκ τούτου θα συνεχίσει να επωφελείται από την πλήρη υποστήριξή μας και ελπίζουμε και αναμένουμε να δούμε μερικές ακόμη νίκες μαζί του «στα μπλε» πριν από το τέλος της περιόδου!»

Επόμενο άρθρο »

VALENTINO ROSSI ΚΑΙ DUCATI ΜΑΖΙ από το 2011

« Προηγούμενο άρθρο

Βrno live: Η 4η νίκη του Elias στην Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα