• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Roger Lee Hayden στην Honda LCR
Θα πάρει τη θέση του de Puniet στον αγώνα της ΗΠΑ.
Νέα 19/07/2010 - 18:27

Την στιγμή που ο Randy de Puniet αναρρώνει έπειτα από δίωρη εγχείρηση που είχε υποβληθεί χθες βράδυ η ομάδα της Honda LCR δεν χάνει το χρόνο της και παίρνει δραστικά μέτρα για την προβολή της και την παρουσία της στο Αμερικάνικο Grand Prix. Ο δε de Puniet θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 εμβομάδες για να δει τι θα κάνει στη συνέχεια και σε πιο αγώνα θα εμφανιστεί.

 

Πιο συγκεκριμένα ο Roger Lee Hayden, αδερφός του Nicky Hayden, πρόκειται να βρεθεί στη σέλα της RC212V του Randy de Puniet. Η επαφή της Honda LCR έγινε άμεσα από την American Honda που γνωρίζουν ότι ο Hayden έχει πολύ καλή γνώση της συγκεκριμένης πίστας. Το 2007 ο Roger Lee είχε τερματίσει στην 7η θέση πάνω στη σέλα μίας εργοστασιακής Kawasaki που φορούσε ελαστικά της Bridgestone. O team manager Lucio Cecchinello δήλωσε ότι στην συγκεκριμένη συνεργασία συμμετείχε επίσης ο Nicky Hayden και ο Kevin Schwantz

 

Στις δηλώσεις του ο Roger Lee Hayden αρχικά ευχήθηκε γρήγορη και καλή ανάρρωση στον Randy de Puniet και χάρηκε που η Honda LCR τον διάλεξε για να εκπροσωπήσει την ομάδα της στο Αμερικάνικο GP. Του αρέσει πολύ η συγκεκριμένη πίστα και θέλει να βάλει τα δυνατά του για μία καλή εμφάνιση μπροστά του Αμερικάνικο κοινό. Ευχαριστεί επιπλέον το Team Pedercini που του δίνει την ευκαιρία για αυτή την συγκεκριμένη εμφάνιση στις ΗΠΑ.

Επόμενο άρθρο »

Η άτυχη στιγμή του Randy De Puniet

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo, Stoner θα έχουν πρόβλημα με κινητήρες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα