• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καλός αλλά άτυχος ο Corsi
Στο σύνολο ήταν πολύ καλές οι επιδόσεις του.
Νέα 19/07/2010 - 09:04

Από την Παρασκευή ο αναβάτης της JiR Moto2, Simone Corsi εμφανίστηκε πολύ γρήγορος και σταθερός στις επιδόσεις του. Ωστόσο στον αγώνα δεν στάθηκε και τόσο τυχερός αφού εγκατέλειψε από πτώση 10 γύρους πριν τη λήξη του αγώνα, ενώ βρισκόταν στην 4η θέση πίσω από τον Elias.  

 

Είχε κάνει μία πολύ καλή εκκίνηση γεγονός που τον έφερε άμεσα μέσα στο τρενάκι των πρωτοπόρων. Κάποια στιγμή τον πέρασε ο Elias για να περάσει στην τρίτη θέση και τότε οι δυο τους πλησίασαν απειλητικά τον προπορευόμενο Gabor Talmacsi. Ξαφνικά ο Corsi καθώς μπήκε κάπως γρηγορότερα σε μία στροφή βγήκε εκτός γραμμής, και ένα σαμαράκι στην άκρη της πίστας στάθηκε η αιτία που έχασε την πρόσφυση στον εμπρός τροχό, με αποτέλεσμα να πέσει. 

 

Ήταν μια πραγματικά άτυχη στιγμή για αυτόν και την ομάδα του, μιας και οι δοκιμές στην Aragon είχαν αποφέρει θετικά αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά ο ομόσταυλός του Yusuke Teshima, που είναι και ο αναβάτης εξέλιξης για την TSR, τα πήγε πολύ καλά τερματίζοντας στην 19η θέση, βρίσκοντας επιπλέον μικρές βελτιώσεις για το πλαίσιο της Ιαπωνικής εταιρείας.

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo, Stoner θα έχουν πρόβλημα με κινητήρες

« Προηγούμενο άρθρο

Κρίσιμη νίκη για τον Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα