• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring GP125: 5η συνεχόμενη νίκη για τον Marquez
Φεύγει μπροστά στη βαθμολογία, μετά την πτώση του Espargaro
Νέα 18/07/2010 - 21:21

 

O 17χρονος Marc Márquez, οδηγός της Red Bull Ajo Motorsport πήρε τη νίκη μετά την πτώση – ακριβώς μπροστά του – του Pol Espargaró, με τους Tomoyoshi Koyama και Sandro Cortese να συμπληρώνουν το βάθρο των νικητών.

Με την πίστα βρεγμένη σε κάποια σημεία, αλλά σαφή τα σημάδια ότι θα στεγνώσει, οι Γερμανοί Jonas Folger και Marcel Schrötter πήραν την πρωτοπορία χρησιμοποιώντας βρόχινα ελαστικά.

Όμως μόλις η πίστα στέγνωσε περισσότερο οι «συνήθεις ύποπτοι» Márquez και Espargaró πέρασαν μπροστά. Μετά από πραγματικά σκληρή μάχη και ενώ ο Pol Espargaro ήταν μπροστά, ο πίσω τροχός του ακούμπησε στιγμιαία το χορτάρι στην άκρη του κερμπ και εκεί τέλειωσε ο αγώνας του. Ο Márquez πέρασε εύκολα πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με 17.578 δευτερόλεπτα διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Ο Koyama ήταν αυτός που κέρδισε τη μάχη της 2ης θέσης, ενώ προς μεγάλη χαρά των 99,000 θεατών ο Γερμανός Sandro Cortese, πέρασε τον Rabat για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο Smith έμεινε 5ος, με τους Johann Zarco, Danny Webb, Efrén Vázquez, Sturla Fagerhaug και τον Dani Kartheininger να συμπληρώνουν τη δεκάδα.

 

Τώρα ο Márquez έφυγε 26 βαθμούς από τον Espargaró, ενώ τρίτος παραμένει ο Nico Terol, παρά την απουσία του. Η νίκη αυτή του Ισπανού ήταν η 18η συνεχής για Ισπανούς οδηγούς και η 100η νίκη της Derbi σε Grand Prix.

Επόμενο άρθρο »

H πτώση του De Puniet: φωτογραφικό αφιέρωμα

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto2: Όλα λειτούργησαν υπέρ του Toni Elias

Χορηγοί