• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Kατατακτήριες: Ο Stoner κόλλησε, ο Hayden απολογήθηκε
Οι αναβάτες της Ducati Marlboro εξήγησαν τους λόγους των αποτελεσμάτων τους
Νέα 17/07/2010 - 23:47

Ο Casey Stoner έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση της pole position όμως κόλλησε δύο στροφές πριν το τέλος πίσω από τον Colin Edwards κι έτσι έχασε την pole για μόλις 0.024 sec.

‘’Κατάφερα να κάνω έναν πολύ καλό γύρο αλλά δυστυχώς στην προτελευταία στροφή παγιδεύτηκα πίσω από τον Colin κι έχασα πολύτιμο χρόνο’’, είπε ο Αυστραλός αναβάτης.  

‘’Ήμουν λίγο απογοητευμένος που δεν πήρα την pole για τόσο λίγο χρόνο, αλλά ίσως θα έπρεπε να είχα προσπαθήσει να περάσω τον Colin νωρίτερα και τα πράγματα μάλλον θα ήταν διαφορετικά. Πρέπει να είμαστε ευτυχείς σήμερα διότι ξεκινάμε από την πρώτη σειρά. Νιώθω καλά για αύριο οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα συμβεί’’, ολοκλήρωσε ο Stoner.

 Εν τω μεταξύ, ο team-mate του Stoner, Νicky Hayden ζήτησε συγνώμη από την ομάδα του μετά την κατάκτηση της 15ης θέσης η οποία είναι η χειρότερη φετινή για την Ducati Marlboro.  

‘’Χτες ξεκινήσαμε καλά κι έκανα 1’22’’.09 καλύτερο χρόνο ο οποίος ήταν καλός για μία 9η θέση στο grid σήμερα, αλλά χάσαμε λίγο τον δρόμο μας και κάτι δεν έγινε σωστά όσον αφορά την ρύθμιση της μοτοσικλέτας. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες αλλά βρήκα λίγη κίνηση σε μερικούς καλούς γύρους μου και ο καλύτερος χρόνος μου ήταν 1’22''.7 όμως η ουσία είναι πως ούτως ή άλλως δεν ήμουν αρκετά γρήγορος’’, δήλωσε ο Hayden.

 Συνεχίζοντας ο Αμερικανός είπε: ‘’Αυτή είναι η τελευταία θέση από την οποία θα ήθελε να ξεκινήσει κάποιος. Θα πρέπει να κάνω μία μακριά και σκληρή κούρσα αλλά πολλά μπορούν να συμβούν μέσα σε 30 γύρους. Πρέπει να μπω σε έναν καλό και γρήγορο ρυθμό και να προσπαθήσω να προχωρήσω μπροστά. Χτες όλα ήταν πολύ θετικά και ένιωθα πολύ ωραία με την μοτοσικλέτα αλλά σήμερα ήταν άσχημη μέρα και ξέρω τι πρέπει να κάνουμε για να πάμε καλύτερα. Ζητάω συγνώμη από την ομάδα μου διότι αξίζουμε κάτι καλύτερο από την 15η θέση και αύριο θα κοιτάξουμε να διορθώσουμε την κατάσταση.’’

 

Επόμενο άρθρο »

Με πτώση ξεκίνησε ο Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Kατατακτήριες: Ο Lorenzo και πάλι στην pole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα