• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Live: Φωτογραφικό αφιέρωμα
Μερικές ενδιαφέρουσες σκηνές
Νέα 17/07/2010 - 19:37

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Μετά τους Rossi, Melandri, Hayden που εμφανίστηκαν με το ινδιάνικο κούρεμα στο Mugello, o Jorge Lorenzo (1) έκοψε «γουλί» τα μαλλιά του!

 

Ο Fausto Gresini με τη σειρά του ζήλεψε από τη δόξα του τραυματία Rossi και για να τον προσέξουν εμφανίστηκε με το δεξί του χέρι «κρεμασμένο» σε ειδικό επίδεσμο. Εξήγησε στους ανθρώπους του HRC (2) ότι πρόκειται για μια μικρή επέμβαση από κάτι παλιό στον ώμο - «δεν είναι από πέσιμο, αφού τώρα δεν οδηγώ μοτοσυκλέτα», συμπλήρωσε και μετά δεν έχασε την ευκαιρία και τους είπε: «Αφού είμαι τραυματίας, λυπηθείτε με και κάντε μου μια καλύτερη τιμή για τις μοτοσυκλέτες!»

 

Δίπλα η LCR με μια μόνο μοτοσυκλέτα, δεν παραπονέθηκε για την τιμή, αλλά για την ζέστη. Έτσι το Αυστραλιανό paddock girl (3 & 4) της ομάδας εμφανίστηκε με μαγιό του υποστηρικτή της ομάδας και ξαφνικά η θερμοκρασία ανέβηκε από τους 36 στους 42 βαθμούς γύρω από το box!

 

Λίγο πιο δίπλα οι Espargaro brothers (5), ο μεγάλος 20χρονος Aleix και ο μικρός 19χρονος Pol, ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι, ειδικά στα πρώτα 30 λεπτά των δοκιμών, που ο Aleix ήταν για πολύ ώρα 5ος στην κατάταξη, με διαφορά μόλις 4 δέκατα από τον πρώτο!

 

Στο τέλος του φωτογραφικού αφιερώματος, τα γάντια (6) και οι γλίστρες για τη φόρμα του Lorenzo, είναι καλά τακτοποιημένες, ακριβώς δίπλα στη θέση του μέσα στο box της ομάδας.

2
2
3
3
4
4
5
5
6
6

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Live: Ο Spies έγινε 26 και το γιόρτασε

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: Οι δηλώσεις του Valentino

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα