• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Live: Οι δηλώσεις του Valentino
«Ήταν έκπληξη και για μένα»
Νέα 16/07/2010 - 19:18

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Valentino Rossi ήλθε με τις πατερίτσες στο χώρο φιλοξενίας της Yamaha, όπου τον περιμέναμε οι περισσότεροι από τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το MotoGP στις πίστες του Παγκοσμίου. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και το πρώτο πράγμα που είπε ήταν: «Πήγα καλά, είμαι ευχαριστημένος!» Και συνέχισε: «Είναι αριστερόστροφη η πίστα και με βολεύει, γιατί στις δεξιές έχω λίγο πόνο. Επίσης το να μετακινώ το πόδι μου μετά το φρενάρισμα για να πατήσω με τη μύτη το μαρσπιέ, με δυσκολεύει, γιατί ο μυς στη γάμπα είναι αδύναμος και το γόνατο με πονάει όταν το λυγίζω. Έτσι βελτιώσαμε λίγο την Μ1, την κάναμε πιο εύκολη και από ηλεκτρονικά και λίγο πιο γρήγορη σε γεωμετρία και αλλάξαμε λίγο και το πίσω φρένο. Η θέση οδήγησης είναι ΟΚ».

Λεπτομέρεια των τομών στο γόνατο και κάτω στο σημείο σπασίματος
Λεπτομέρεια των τομών στο γόνατο και κάτω στο σημείο σπασίματος

 

Μίλησε και για τη σχέση του με την μοτοσυκλέτα του: «Το να γυρίσω στην μοτοσυκλέτα μου είναι καλό. «Μιλήσαμε», είμαστε φίλοι, όχι ερωτευμένοι!», είπε, όντας πολύ προσεκτικός και στα θέματα που αφορούν τη μεταγραφή του. Γιατί αν είναι ερωτευμένος πως την αφήνει;

 

Σε σχέση με το αποτέλεσμα του Αγώνα της Κυριακής σχολίασε: «Η θέση μου σήμερα δεν είναι η 7η, αν έβαζα και εγώ καινούργια λάστιχα στο τέλος θα έκανα καλύτερο χρόνο. Αύριο θα δούμε τη φυσική μου κατάσταση μετά από 2 ώρες δοκιμών και για την Κυριακή πιστεύω ότι θα υποφέρω λίγο, αλλά μπορεί να αντέξω μέχρι το τέλος. Αν είμαι στους 5 πρώτους θα είναι πολύ καλά».

 

«Είναι έκπληξη και για μένα τον ίδιο η κατάστασή μου, αλλά πρέπει να σημειώσετε ότι δουλεύω με φυσικοθεραπείες και γυμναστική 5 – 6 ώρες την ημέρα», είπε σε σχετική ερώτηση. «Ο Γερμανός γιατρός που με εξέτασε για να δώσει το ΟΚ να τρέξω, έλεγξε την ευκινησία μου και έχω 90% κίνηση στο γόνατο και 97% στον αστράγαλο. Μπορώ να περπατάω και χωρίς πατερίτσες, αλλά το βράδυ το πόδι πρήζεται, γι’ αυτό τις χρησιμοποιώ», απάντησε στο γιατί έχει τις πατερίτσες.

Έτσι το ξεκουράζει στην πατερίτσα
Έτσι το ξεκουράζει στην πατερίτσα

«Τροποποιήσαμε τη φόρμα μου και την μπότα. Στην φόρμα βάλαμε εξτρά προστασία με carbon & kevlar, την oποία θα χρησιμοποιώ και αφού γίνω 100% καλά. Την μπότα την κάναμε λίγο πιο μεγάλη και στρογγυλή, ώστε να χωράει μαλακό υλικό εσωτερικά και να μπορώ να τη βάζω και να τη βγάζω», μας είπε σε σχετική μας ερώτηση κα συμπλήρωσε: «Δεν επιτρέπεται να πέσω, δεν θα κάνω περίεργα πράγματα!»

 

Τέλος για την υποδοχή του από τους συναθλητές του είπε: «Ήταν πολύ ωραία η υποδοχή από τους άλλους οδηγούς, ιδιαίτερα από τον Dani. Αλλά και ο Jorge και ο Stoner ήταν καλοί μαζί μου».

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη πρόοδο έκανε ο Alex Baldolini

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο το set up για τον Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα