• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Στην 8η θέση ο de Puniet
Δοκιμάζει νέο software του HRC.
Νέα 16/07/2010 - 19:18

Δεν πήγε άσχημα η πρώτη ημέρα δοκιμών για τον Γάλλο αναβάτη Randy de Puniet που στον συγκεκριμένο αγώνα το HRC εφοδίασε την ομάδα του, Honda LCR, με καινούργια ηλεκτρονικά συστήματα. Άλλωστε στον προηγούμενο αγώνα η ομάδα εξοπλίστηκε επιπλέον με νέο πλαίσιο. Σκληρή δουλειά έγινε λοιπόν από όλη την ομάδα για να καταλάβουν την λειτουργία των νέων συστημάτων. 

 

“Ήταν μια σκληρή ημέρα δοκιμών πόσο μάλιστα για μας που λειτουργούσαμε το νέο software του HRC. Πρώτα απ’όλα κάναμε μία προσομοίωση αγώνα και στην συνέχεια αρχίσαμε να δουλεύουμε πάνω στο νέο software. Βέβαια απαιτεί κάποιο χρόνο για να το σετάρεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις μου στον τομέα επιβράδυνσης του κινητήρα και είχαμε κάποια προβλήματα με την χαρτογράφηση του κινητήρα. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο εφόσον ήμουν σταματημένος στο pit box αλλά στο σύνολο είχαμε θετικά αποτελέσματα. Δυστυχώς προβλέπεται βροχή για την αυριανή ημέρα οπότε αυτή μάλλον ήταν η μόνη ευκαιρία να σετάρουμε κάπως την μοτοσυκλέτα στο στεγνό.” 

 

Βέβαια μπορεί ο de Puniet να σημείωσε τον 8ο καλύτερο χρόνο αλλά ήταν δύο θέσεις μπροστά από τον εργοστασιακό Dovizioso.

Επόμενο άρθρο »

Μεγάλη πρόοδο έκανε ο Alex Baldolini

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο το set up για τον Luthi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα