• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολο το set up για τον Luthi
Σφιχτή η πίστα της Γερμανίας.
Νέα 16/07/2010 - 18:56

Πολλές διαφορετικές ιδέες και ρυθμίσεις δοκίμασε το επιτελείο του Tom Luthi της ομάδας Interwetten Moriwaki Moto2 στο πλαίσιο των πρώτων δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα στην Γερμανική πίστα. Ο manager της ομάδας Terrell Thien δήλωσε ότι η πίστα είναι αρκετά σφιχτή με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να βρει κανείς τις ιδανικές ρυθμίσεις. Θα συνεχίσουν την δουλειά του σήμερα το βράδυ καθώς επίσης αύριο το πρωί για να δουν τι πορεία θα χαράξουν.

 

“Δοκιμάσαμε πολλά σήμερα και άλλα περισσότερα έχουν για αύριο καθώς δεν έχουμε μείνει ικανοποιημένοι. Επίσης είχα αρκετά προβλήματα με τα ελαστικά όπως και πολλοί άλλοι αναβάτες. Σε γενικές γραμμές οι πρώτες δοκιμές στην συγκεκριμένη πίστα δεν πήγαν και πολύ καλά. Έχουμε αρκετά δεδομένα να αναλύσουμε σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια θα προγραμματίσουμε το τί θα κάνουμε αύριο το πρωί. Μεγάλο ρόλο θα παίξει σε αυτό τον αγώνα η θέση που θα έχει ο κάθε αναβάτης στη σχάρα της εκκίνησης.” 

 

Σημειωτέων δε ότι ο Luthi είχε εγχειριστεί πριν από δύο εβδομάδες στην αριστερή σπασμένη κλείδα του δεν αντιμετώπισε προβλήματα με αυτή όσο με την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε. Τους 52 βαθμούς Κελσίου είχε φθάσει το μεσημέρι η άσφαλτος στην Γερμανία.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Live: Οι δηλώσεις του Valentino

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: Ο Rossi επέστρεψε δυνατός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα