• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Rizla Suzuki θέλει να συνεχίσει την πρόοδό της
Αlvaro Bautista και Loris Capirossi προετοιμάζονται για το Sachsenring
Νέα 15/07/2010 - 18:03

O Alvaro Bautista έχει μία καλή προιστορία στην Γερμανική πίστα τις δύο προηγούμενες χρονιές στην κατηγορία των 250cc. Το 2008 και το 2009 είχε ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Ο 25χρονος αναβάτης ελπίζει να δείξει κάτι ανάλογο με την εξαιρετική 5η θέση που πήρε στην Catalunya και να συνεχίσει να βελτιώνεται πάνω στην μοτοσικλέτα του. Η αντοχή και η εμπιστοσύνη του αυξάνονται μετά τον τραυματισμό που είχε στην αρχή της χρονιάς. 

 ‘’Στον τελευταίο αγώνα ήταν η πρώτη φορά που αισθάνθηκα πως μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσικλέτα με τον τρόπο που ήθελα. Αισθάνομαι δυνατότερος τώρα και είμαι σίγουρος πως θα είμαι 100% έτοιμος στην Γερμανία. Είναι μία δύσκολη πίστα αλλά είχα δύο καλά αποτελέσματα εκεί στα 250cc και πιστεύω πως αυτό θα με βοηθήσει στον αγώνα του MotoGP. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε αλλά, ως συνήθως, θα εργαστούμε όσο το δυνατόν σκληρότερα και θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα’’, δήλωσε ο Ισπανός.

 Ο Loris Capirossi θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει αυτό που ο ίδιος περιέγραψε ως ‘’το πρώτο πραγματικό αποτέλεσμα’’ του 2010, την τελευταία φορά στην Ισπανία. Τερμάτισε 7ος στην Βαρκελώνη και είναι βέβαιο πως τα μεγάλα βήματα προόδου που έκανε η Rizla Suzuki θα φανούν στο Sachsenring.

 ‘’Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως στην Βαρκελώνη και να βρούμε το καλύτερο στήσιμο για την μοτοσικλέτα. Γνωρίζουμε πως η μηχανή μπορεί να ανταπεξέλθει και πρέπει να διατηρήσουμε τις θέσεις που πήραμε στην Catalunya. Έτσι πρέπει να είμαστε και σε μερικούς αγώνες μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα. Η ομάδα εξακολουθεί να είναι πολύ επικεντρωμένη και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Νομίζω ότι μπορούμε να πάμε καλά στην Γερμανία. Η GSV-R θα δουλέψει καλά και θα πάρουμε ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα’’, είπε ο Capirossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Live: O Rossi είναι εδώ

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Live: O Lorenzo κοιτάει μόνο το Πρωτάθλημα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA