• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Live: O Lorenzo κοιτάει μόνο το Πρωτάθλημα
Πιστεύει ότι είναι πολύ θετικό το ότι γύρισε ο Rossi
Νέα 15/07/2010 - 17:58

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Λίγο πριν τη μεγάλη στιγμή της επίσημης συνέντευξης τύπου του Αγώνα στην οποία θα παρευρεθεί ο Valentino Rossi, o Jorge Lorenzo έδωσε την προγραμματισμένη συνέντευξη στη μονάδα φιλοξενίας της Yamaha, στην οποία παραβρέθηκαν λίγοι δημοσιογράφοι.

Στην ερώτηση πως βλέπει την επιστροφή του ομόσταυλού του, ο Ισπανός απάντησε, ότι θεωρεί πολύ θετικό το ότι γυρνάει ο Valentino, «γιατί είναι γρήγορος οδηγός και κάνει και show στους αγώνες!» Επίσης είπε ότι τώρα προσθέτει αξία στο Πρωτάθλημα, που είχε χάσει μέρος από αυτήν με την απουσία του. «Το να νικάς τον Valentino είναι σημαντικό, αλλά τώρα ο στόχος είναι να πάρω το Πρωτάθλημα», απάντησε σε σχετική ερώτηση

 

Στις επίμονες ερωτήσεις μας για το τι θα κάνει την επόμενη χρονιά, απάντησε: «Περιμένω, ακόμη δεν έχω καμία προσφορά ούτε από την Yamaha, ούτε από την Repsol Honda και φαντάζομαι τώρα η Ducati με την οποία συζητούσαμε θα επικεντρωθεί στον Valentino. Πάντως είναι πολύ νωρίς, πιστεύω ότι στο Brno θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση».

 

Σε ερώτηση Βρετανού δημοσιογράφου για το αν βρίσκει καλό το ότι ο Rossi γυρνάει σε αυτό το GP που τον είχε κερδίσει πέρυσι και αν το βρίσκει αυτό σαν ευκαιρία για εκδίκηση είπε χαρακτηριστικά: «Η μόνη εκδίκηση είναι να πάρω το Πρωτάθλημα, αλλά δεν μ’ αρέσει η εκδίκηση!»

Επόμενο άρθρο »

H Rizla Suzuki θέλει να συνεχίσει την πρόοδό της

« Προηγούμενο άρθρο

Ξανά μαζί, Valentino Rossi και Jorge Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA