• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αισιόδοξος ο Elias για το Sachsenring
Βρήκαμε καλύτερη αίσθηση από την μοτοσυκλέτα στην Aragon.
Νέα 14/07/2010 - 09:24

Από την Catalunya στην πίστα της Aragon βρέθηκε η ομάδα του Gresini για να πραγματοποιήσει τις δοκιμές της με την MD600 της Moriwaki. Πιο συγκεκριμένα η ομάδα δοκίμασε κάποιες νέες λύσεις για να αυξήσει την ταχύτητα του Elias στην κορυφή της στροφής. Γνωρίζουμε ήδη ότι η ομάδα του Gresini έχει φορέσει καινούργιο φέρινγκ στην μοτοσικλέτα της Moriwaki που είναι διαμορφωμένο στο άνω μέρος του καθώς επίσης στην περιοχή της εισαγωγής του ram-air. 

 

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Elias έχει αλλάξει αρκετά η συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας και έχει βελτιωθεί αισθητά η αίσθησή της γεγονός που του δίνει σιγουριά να την πιέσει περισσότερο. “Σαν ομάδα δεν τα παρατάμε ποτέ και είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε λύση σε κάθε δύσκολη περίπτωση και θα επιστρέψουμε στις καλές επιδόσεις που είμαστε ικανοί να έχουμε”. 

 

O Gresini από την πλευρά του ανάφερε ότι η κατηγορία Moto2 είναι πολύ απαιτητική και οποιαδήποτε απόσπαση της προσοχής του αναβάτη συντελεί σε αρνητικά αποτελέσματα. Ολοκληρώνοντας δήλωσε ότι ο Elias είναι πολύ έμπειρος αναβάτης και μπορεί να διατηρήσει τις επιδόσεις στο υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού.

Επόμενο άρθρο »

Ο Andrew Pitt επιστρέφει στο MotoGP, μέσω της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρόοδος της Forward Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα