• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Alex De Angelis και πάλι στα MotoGP
...και ο Andrew Pitt στη Moto2
Νέα 13/07/2010 - 09:33

Ο Andrew Pitt πρόκειται να αντικαταστήσει τον Alex De Angelis στην ομάδα της RSM Scot στην κατηγορία Moto2.

Ο Alex De Angelis με την σειρά του θα πάρει τη θέση του τραυματισμένου Ιάπωνα Hiroshi Aoyama στη MotoGP στην ομάδα της Interwetten Honda.

Ο Pitt όμως δεν θα οδηγήσει στο Γερμανικό GP και μόνος εκπρόσωπος της ομάδας θα παραμείνει ο Nicolo Canepa. Όπως εξήγησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Emanuele Ventura, ο λόγος είναι η καθολική καταστροφή της μιας μοτοσυκλέτας τους, μετά την πτώση του Canepa στη βαρκελώνη.

 

“Καταφέραμε να σώσουμε το μπροστινό πηρούνι και τις δαγκάνες των φρένων, τίποτε άλλο! Έτσι από τότε προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να ολοκληρώσουμε την ανακατασκευή της μοτοσυκλέτας. Αποφασίσαμε να μην φτιάξουμε μια πανομοιότυπη με το προηγούμενο μοντέλο, αλλά να κάνουμε τροποποιήσεις σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι σήμερα. Αυτό θα πάρει λίγο περισσότερο χρόνο κι έτσι θα έχουμε μόνο μία μοτοσυκλέτα για το Γερμανικό GP, αλλά αυτό είναι καλό για την βελτίωση της εξελικτικής πορείας”.

 

Αυτά είπε η ομάδα και παράλληλα προσπαθεί να οργανώσει δοκιμή για τον Pitt πριν το GP της Τσεχίας, καθώς το συμβόλαιο με τον Aυστραλό έχει υπογραφεί από χθες το απόγευμα.

Επόμενο άρθρο »

Ο Andrew Pitt επιστρέφει στο MotoGP, μέσω της Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

Η πρόοδος της Forward Racing

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα