• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημα η αποχώρηση του Stoner από την Ducati
Μετά από τέσσερα χρόνια συνεργασίας
Νέα 09/07/2010 - 00:16

Μετά το Grand Prix της Valencia στις 7 Νοεμβρίου 2010 θα έχει ολοκληρωθεί η συνεργασία των τεσσάρων χρόνων μεταξύ της Ducati και του Casey Stoner. Μια συνεργασία όπου είχε αποδώσει πολλές νίκες και θετικά αποτελέσματα και βέβαια τον πρώτο Παγκόσμιο Τίτλο του Ιταλικού εργοστασίου.  

 

O Stoner ήρθε στην Ducati το 2007 σαν αναβάτης της Desmosedici GP7, καθώς έκανε το ντεμπούτο της στην κατηγορία των 800cc και πήρε την πρώτη της νίκη στον πρώτο κιόλας αγώνα.

 

Η Ducati θέλει να ευχαριστήσει τον Casey Stoner ο οποίος ήταν αφοσιωμένος στο ρόλο του και η επιρροή του στην ομάδα θα μείνει χαραγμένη στην ιστορία της Ιταλικής φίρμας.

 

Ο Filippo Preziosi (General Director της Ducati Corse) δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Casey Stoner εκ μέρους των οπαδών του αλλά και όλων όσοι εργάζονται στην Ducati. Οι νίκες που μας έδωσε ανταμείβουν την δουλειά και τις θυσίες που έχουμε κάνει. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια μαζί είχαμε ζήσει καταπληκτικές στιγμές. Κατακτώντας τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοσυκλέτας το 2007 και με τη νίκη στο Mugello το 2009, είναι κάτι το οποίο θα μείνει χαραγμένο για την Ducati. Στο πρόσωπο του Casey Stoner βρήκαμε όχι μόνο ένα καταπληκτικό ταλέντο αλλά και αφοσίωση".

 

Ο Casey Stoner δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω την Ducati για την δυνατότητα αγωνιστώ για αυτήν, αλλά και να κατακτήσω Τίτλο και νίκες. Πήραν ρίσκο όταν με κάλεσαν στην ομάδα το τέλος του 2006, λόγω του ότι ήμουν «άγνωστος», αλλά η συνεργασία μας έκανε δυνατή την κατάκτηση του Τίτλου. Έχω τώρα αποφασίσει να φύγω από την ομάδα και να «προχωρήσω», αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεχάσω αυτά τα 4 χρόνια στην ομάδα της Ducati αλλά και όλους τους ανθρώπους της με τους οποίους είχα το προνόμιο να δουλέψω μαζί. Έτσι λοιπόν, δίνω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ducati και σε όλους τους σπόνσορες που μοιραστήκαμε τόσες επιτυχίες".

 

Το γεγονός αυτό δίνει σχεδόν τη βεβαιότητα της άφιξης του Valentino Rossi στην ομάδα της Ducati.

Επόμενο άρθρο »

O Casey Stoner υπέγραψε στο HRC

« Προηγούμενο άρθρο

Οι κυριότερες αναβαθμίσεις της JiR Moto2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα