• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κακός αγώνας για τον Edwards μετά από ένα άσχημο Σαββατοκύριακο
Νέα 07/07/2010 - 10:20

Ο Colin Edwards αντιμετώπισε προβλήματα με το μπροστινό του ελαστικό στον αγώνα της Κυριακής στο Montmelo, τα οποία τον εμπόδισαν να πιέσει για μία καλύτερη θέση από την 11η στην οποία τερμάτισε τελικά. 

 

Ο αναβάτης της Monster Yamaha Tech 3 έχασε 5 θέσεις στην εκκίνηση του αγώνα αφού απέτυχε να ξεφύγει καθαρά από τους αντιπάλους του. Στην συνέχεια προσπάθησε να διεκδικήσει τις χαμένες θέσεις αλλά προέκυψαν προβλήματα στο μπροστινό του ελαστικό. "Ήταν μια σκληρή κούρσα. Είχα μεγάλα προβλήματα όλο το Σαββατοκύριακο και στην προθέρμανση δοκίμασα ένα εντελώς διαφορετικό set-up.", είπε ο Texas Tornado.

 

"Έριξα λίγο περισσότερο βάρος στο μπροστινό και στην προθέρμανση- όταν η θερμοκρασία ήταν λίγο πιο δροσερή- φάνηκε πως θα δουλέψει. Στην έναρξη του αγώνα φαινόταν να δουλεύει καλά παρότι είχα άθλιο ξεκίνημα. Ωστόσο όταν άρχιζα να το πιέζω πολύ σκληρά και ήμουν σε θέση να περάσω τον Nicky, αμέσως άρχισα να έχω πολλά προβλήματα στην δεξιά πλευρά του μπροστινού ελαστικού. Μετά από αυτό δεν ήταν και τόσο ευχάριστα τα πράγματα διότι δεν μπορούσα να οδηγήσω την μοτοσικλέτα έτσι όπως θα ήθελα."

 

Παρά τις μεγάλες προσπάθειες να χρησιμοποιήσει όλη την εμπειρία του για την καταπολέμηση του προβλήματος ο Edwards δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να βελτιώσει την παρουσία του. Και συνέχισε: "οδήγησα όσο καλύτερα μπορούσα αλλά η 11η θέση δεν είναι αυτή που περιμένω ούτε εγώ αλλά ούτε και η ομάδα μου!"

 

Μετά την Catalunya o Tεξανός αναβάτης είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος μαζί με τους Marco Melandri και Marco Simoncelli. Οι τρεις τους έχουν από 39 βαθμούς.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi θα οδηγήσει σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden, Kalio και Espargaro στην Aragon Motorland

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα