• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden, Kalio και Espargaro στην Aragon Motorland
Επίσημε δοκιμές για Moto2 και 125cc
Νέα 06/07/2010 - 16:53

Ακολουθώντας τους Randy De Puniet, Hector Barbera, Loris Capirossi και Alvaro Bautista που οδήγησαν χθες Δευτέρα, οι οδηγοί της Ducati Nicky Hayden, Mika Kalio και Aleix Espargaro, οδήγησαν σήμερα Τρίτη στην καινούργια ισπανική πίστα ‘Aragon Motorland’ όπου στις 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει ένα ακόμα Grand Prix επί Ισπανικού εδάφους.

 

Στο πλαίσιο των επίσημων δοκιμών των 125cc και της Μοτο2 οι παραπάνω οδηγοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν για λίγο την καινούργια πίστα. Ασφαλώς δεν μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν τις μοτοσυκλέτες των MotoGP, κάτι που απαγορεύεται ρητά, και έτσι χρησιμοποίησαν οι οδηγοί της Ducati τις 1198 παραγωγής.

 

Μετά από 20 γύρους που έκανε ο Mika Kalio είπε:

 

“Υπάρχουν πολλές διαφορετικές γραμμές και αυτό κάνει την πίστα ενδιαφέρουσα. Υπάρχουν κλειστές στροφές που πρέπει να μελετήσουμε, αλλά αφού την οδήγησα έμεινα ευχαριστημένος”.

 

“Έχουμε πολλά να σκεφθούμε γιατί σε κάποια σημεία η πίστα είναι ανηφορική και σε κάποια κατηφορική και έτσι θα πρέπει να κάνουμε κάτι για να έχουμε κάποιο σχέδιο. Τώρα μπορώ να δώσω κάποια στοιχεία στην ομάδα για να αποκτήσουν κάποια ιδέα για τις ρυθμίσεις της μοτοσυκλέτας. Είναι μια πίστα στην οποία ανυπομονώ να οδηγήσω”

Επόμενο άρθρο »

Aragon Live: αρέσει σε όλους η πίστα

« Προηγούμενο άρθρο

Προστατευτικά για τον Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα