• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Live: αρέσει σε όλους η πίστα
Ανηφόρες – κατηφόρες, κλειστές και ανοικτές στροφές, τα έχει όλα!
Νέα 06/07/2010 - 10:33

 

Αποστολή MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Βρεθήκαμε στην Motorland Aragon, τη νέα πίστα θα φιλοξενήσει τον 13ο φετινό αγώνα, στις 19 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία του επίσημου τεστ των GP125 και της Moto2.

Tο σημαντικό είναι ότι δεν βρεθήκαμε απλά, αλλά οδηγήσαμε κιόλας – σε Παγκόσμια Δημοσιογραφική Αποκλειστικότητα – μια μοτοσυκλέτα της Moto2, αυτήν του Scott Rending! Βέβαια για αυτό και τις εντυπώσεις μας θα υπάρξει ξεχωριστό κομμάτι, εδώ θα ασχοληθούμε με το τεστ.

 

Οι οδηγοί και οι ομάδες είχαν να παλέψουν με δύο πράγματα, την υπερβολική ζέστη και την άγνωστη πίστα. Τελικά με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως αυτή του Roberto Rolfo (5ος με 0.530 διαφορά από τον 1ο), οι πρωταγωνιστές του Πρωταθλήματος πήραν τις πρώτες θέσεις.

Ο Shoya Tomizawa έγραψε 1’55.758 στην μήκους 5,077 μ. πίστα, με τον Julian Simon 56 χιλιοστά πίσω του. Και οι 2 πρώτοι οδηγούν πλαίσιο της Suter (όπως και αυτό που οδηγήσαμε εμείς). Ο 3ος Toni Elias με 94 χιλιοστά του δευτερολέπτου αργότερο χρόνο, ούτε ένα δέκατο δηλαδή, οδηγεί πλαίσιο της Moriwaki.

Motobi είναι το πλαίσιο του 4ου Simone Corsi, ενώ o Yuki Takahashi οδηγεί την κατασκευή της Tech 3 και ήταν 6ος πίσω από τον Rolfo (και αυτός Suter). Iannone, Luthi, Gadea και Wilairot έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Στα GP125 o Marc Marquez και πάλι σημείωσε τον καλύτερο χρόνο, με τον Pol Espargaro 2ο με διαφορά 0.353 του δευτερολέπτου. Αρκετά πιο πίσω 3ος ο Efren Vasquez με διαφορά 1.485.

Στο επίσημο αυτό τεστ εμφανίστηκαν 12 οδηγοί των 125 και 32 της Moto2. Μεταξύ αυτών και ο Mattia Passini, ο απολυμένος της JiR, που βρήκε όμως στέγη στην Italtrans S.T.R.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi θα οδηγήσει σήμερα

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden, Kalio και Espargaro στην Aragon Motorland

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα