• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Takahashi: Με ενισχυμένο πλαίσιο
Η TechIII χρησιμοποιούσε την τέταρτη εκδοση του πλαισίου της στην Mistral 610.
Νέα 06/07/2010 - 12:20

Η ομάδα της TechIII είναι από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει το δικό της πλαίσιο για την Moto2. Η επιτυχία του Yuki Takahashi στον τελευταίο αγώνα δεν είναι τυχαία και στην ουσία αποτελεί την επιβράβευση των κόπων της ομάδας και του επιτελείο της Moto2 που εργάζεται στην ουσία μεταξύ των κενών των αγώνων των MotoGP. 

 

Το πρώτο της πλαίσιο δοκίμασε η ομάδα στις δοκιμές της Valencia τον περασμένο Δεκέμβριο. Την δεύτερη έκδοση αυτού δοκίμασαν οι αναβάτες τον Ιανουάριο ενώ το τρίτο πλαίσιο ήρθε μόλις στον πρώτο αγώνα της σεζόν και αποτελούσε στην ουσία την βελτιωμένη έκδοση της δεύτερης έκδοσης. 

 

Στον περασμένο αγώνα σύμφωνα με την αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε ο Herve Poncharal (Team manager TechIII) ο Takahashi φορούσε στην μοτοσυκλέτα του, Mistral 610, το τέταρτο πλαίσιο που στην ουσία δεν αποτελεί κάτι το εντελώς καινούργιο αφού η γεωμετρία του είναι ουσιαστικά η ίδια, αλλά διαφέρει αισθητά στην στιβαρότητά και την ακαμψία του που είναι μεγαλύτερη. “Ο Guy (αρχιμηχανικός της TechIII) αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές που τελικά έφεραν θετικό αποτέλεσμα.” Η ομάδα πιστεύει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή πορεία όσον αφορά την εξέλιξη της μοτοσικλέτας και οι καλές εμφανίσεις του Takahashi θα συνεχιστούν.

Επόμενο άρθρο »

Προστατευτικά για τον Elias

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα πρόσφυσης είχε ο Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα