• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Πρόβλημα πρόσφυσης είχε ο Spies
Πήγαινα σαν βάρκα!
Νέα 06/07/2010 - 11:05

Ο Ben Spies περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής στο WSBK, rookie φέτος στα Moto GP και οδηγός της ομάδας Monster Tech 3 Yamaha, στους τελευταίους αγώνες είχε σταθεροποιηθεί μέσα στην πρώτη πεντάδα. Στην Catalunya όμως τερμάτισε έκτος μετά από πτώση δυο οδηγών που ήταν εμπρός του.

 

“Ήμουν εντάξει στην εκκίνηση, αλλά μπλέχτηκα στις δύο πρώτες στροφές και δεν είμαι ευχαριστημένος”.

 

“Δεν είχαμε την πρόσφυση που είχαν οι άλλοι αναβάτες στους δέκα πρώτους γύρους και έχασα μερικές θέσεις. Αν όλοι είχαν μεγάλη πτώση στην απόδοση των ελαστικών τους και γλιστρούσαν σαν βάρκα όπως εγώ, θα μπορούσα να περάσω”.

 

“Στους τελευταίους δέκα γύρους ήμουν πιθανά ο τέταρτος ταχύτερος αναβάτης στην πίστα και από εκεί που ήμουν ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα που θα μπορούσα να πάρω. Οδήγησα σκληρά και έκανα ότι μπορούσα και όσο μπορούσα. Έκανα δυο μικρά λάθη και θα έπρεπε τελικά να ήμουν πέμπτος”.

 

“Έπιασα τον Bautista και ήμουν έτοιμος να τον περάσω αλλά μου πήρε πολύ να περάσω τον Loris. Δεν είμαι πραγματικά ευχαριστημένος με την έκτη θέση γιατί δυο αναβάτες έπεσαν στις εμπρός θέσεις από μένα και αυτό βοήθησε να φανεί το αποτέλεσμά μου λίγο καλύτερο”.

Επόμενο άρθρο »

Takahashi: Με ενισχυμένο πλαίσιο

« Προηγούμενο άρθρο

Θύμα του πίσω φρένου ο Dovizioso

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα