• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ηοnda βοηθάει τον De Puniet
Νέο πλαίσιο στην Καταλωνία και ηλεκτρονικά στην Γερμανία
Νέα 05/07/2010 - 10:56

 

«Μπορώ να οδηγήσω πάνω από το όριο αυτήν τη μοτοσυκλέτα για 5 γύρους, αλλά όχι για 25. Η διαφορά είναι ότι οι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες έχουν καλύτερη απόδοση για μεγαλύτερο διάστημα», δήλωσε ο Γάλλος Randy De Puniet, μετά τον χθεσινό αγώνα. «Είχα νέο πλαίσιο σε αυτόν τον αγώνα και στην Γερμανία θα έχω το νέο πακέτο ηλεκτρονικών, γεγονός που θα φέρει τη μοτοσυκλέτα μας πιο κοντά στις εργοστασιακές. Το Sachsenring μου αρέσει πολύ και ελπίζω να πετύχω ένα καλό αποτέλεσμα εκεί», συμπλήρωσε ο πιο γυμνασμένος οδηγός του MotoGP, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κούρασης στη ζέστη του αγώνα της Καταλωνίας.

 

Η Honda λοιπόν κάνει το προφανές και βοηθά τον καλύτερο μέχρι στιγμής οδηγό μη εργοστασιακής ομάδας, που μάλιστα είναι ισόβαθμος με τον Hayden στην 4η θέση της βαθμολογίας! To HRC και στο παρελθόν πάντα στα μέσα της χρονιάς βοηθούσε με εργοστασιακά πράγματα τους οδηγούς των δορυφορικών ομάδων, με προτεραιότητα σε όσους πήγαιναν καλύτερα μέχρι εκείνη τη στιγμή.

 

Τώρα οι επιτυχίες του Randy De Puniet έχουν ανεβάσει τις μετοχές του και ήδη βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιων ομάδων. Η Ηοnda βέβαια θα προσπαθήσει να τον κρατήσει κοντά της. Στο "πακέτο" στήριξης του Γάλλου οδηγού ΔΕΝ περιλαμβάνεται το paddock girl της ομάδας!!

Όλοι χειροκροτούν την προσπάθεια του De Puniet
Όλοι χειροκροτούν την προσπάθεια του De Puniet

Επόμενο άρθρο »

Bridgestone: Απολογισμός της Catalunya

« Προηγούμενο άρθρο

Έκλεψε την παράσταση ο De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα