• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya ΕΔ2: Το γνωστό τρίο στις πρώτες θέσεις
Πίσω τους οι De Puniet, Espargaro!
Νέα 03/07/2010 - 13:05

 

O Jorge Lorenzo και πάλι σημείωσε τον ταχύτερο γύρο και μάλιστα ήταν σταθερός σε κορυφαίους χρόνους στις Ελεύθερες Δοκιμές 2, που έγιναν το πρωί στο Montmelo. Με χρόνο 1’42.748 είναι σημαντικά ταχύτερος από χθες, που είχε 1’43.259, αλλά με τη θερμοκρασία τώρα πολύ χαμηλότερη από αυτήν που είχε χθες και από αυτή που περιμένουμε για το μεσημέρι στις Κατατακτήριες και αύριο για τον Αγώνα. Τώρα 29ο θερμοκρασία αέρα και 39ο στην άσφαλτο, ενώ χθες 37ο και 53ο αντίστοιχα. Έτσι τα λάστιχα τώρα δούλεψαν πολύ καλύτερα και τα γλιστρήματα πίσω ήταν σημαντικά λιγότερα από χθες.

 

Στο τέλος των 60’ λεπτών των ΕΔ2, ο Dani Pedrosa και η Honda του έδειξαν ότι θα είναι ανταγωνιστικοί, όπως άλλωστε όλοι περιμένουν από την εταιρία που φαίνεται ότι προς το παρών έχει το πλεονέκτημα σε σχέση με τους κινητήρες, αφού οι εργοστασιακοί οδηγοί της έχουν χρησιμοποιήσει μόλις 2 κινητήρες από το ξεκίνημα της χρονιάς, σε σχέση με τους 3 που έχουν χρησιμοποιήσει στην Yamaha & Ducati και τους 4 στην Suzuki.

 

O Casey Stoner έμεινε τελικά στην 3η θέση, μετά την επίθεση του Ισπανού, αλλά ήταν σε γενικές γραμμές κοντά στον Lorenzo σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ2. Η διαφορά του άλλωστε από την κορυφή είναι μικρότερη από ένα δέκατο του δευτερολέπτου.

 

Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς είναι ο σταθερά γρήγορος Randy De Puniet, που με την Honda της δορυφορικής LCR, είναι πάντα κοντά στους πρώτους, εδώ στην 4η θέση, μόλις 77 χιλιοστά πίσω από τον Stoner.

 

O Aleix Espargaro συνεχίζει και αυτός τις εκπληκτικές του εμφανίσεις τελευταία και εδώ στην έδρα του είναι πολύ δυνατός με την 5η θέση και μόλις 0.142 χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά από την εργοστασιακή Ducati του Stoner! και συγχρόνως σχεδόν 6 δέκατα ταχύτερος από την άλλη εργοστασιακή GP10, αυτήν του Hayden (10ος)!

 

O Dovizioso ακολουθεί στην 6η θέση, ενώ καλή και η επίδοση του Simoncelli στην 7η θέση, μπροστά από τον Capirossi που προσπαθεί να κάνει κάτι καλό για την Suzuki, τη στιγμή που οι φήμες τον φέρνουν κοντά σε μεταγραφή στην δορυφορική Pramac Ducati, για το 2011.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya Κατατακτήριες: O Lorenzo κυρίαρχος

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya live: Νέο φέρινγκ για τον Elias

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα