• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ben Spies: Οι συναθλητές μου είναι ταχύτατοι
Κάποτε συμβαίνουν άσχημα πράγματα, τα σβήνουμε και πάλι από την αρχή
Νέα 02/07/2010 - 10:28

Η μόνη εμπειρία που έχει ο Ben Spies από την πίστα της Catalunya είναι από την τηλεόραση και τα video games, συνταγή που χρησιμοποίησε και πέρυσι στο WSBK και κέρδισε τον τίτλο!

 

“Δεν είναι ευχάριστο να το κάνεις, ειδικά όταν έχεις ανέβει στο βάθρο στο Silverstone και είσαι τέταρτος την περασμένη εβδομάδα. Η προσδοκία μας είναι όλο και κάτι περισσότερο. Τώρα ερχόμαστε χωρίς καμία γνώση της πίστας κι έτσι γίνεται το ίδιο όπως όλη τη χρονιά”

 

Ακόμη και όταν έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, καταβάλουμε την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια, αυτό θα κάνουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο”.

 

“Θα μάθω την πίστα και θα δω τι μπορώ να κάνω. Είναι δύσκολο αλλά ξέρω να θέτω την κατάσταση υπό έλεγχο. Μ’ αυτόν τον τρόπο διαχειριζόμαστε τα πράγματα όσο μπορούμε καλύτερα, αλλά σκέφτομαι ότι πηγαίνουν μέχρι στιγμής καλά και απλά προχωρούμε και μαθαίνουμε. Δεν φοβάμαι να τοπω πρέπει να συνεχίσουμε να το κάνουμε

 

“Είμαι ευχαριστημένος όπως πηγαίνουμε, δεν είναι εύκολο γιατί οι συναθλητές μου είναι ταχύτατοι”.

 

“Πιστεύω ότι πολλής κόσμος σκέφτεται ότι μόλις ήλθαμε πρέπει να κάνουμε θαύματα και ξέρω ότι δεν κάναμε. Πάντως είμαι ευχαριστημένος με τον εαυτό μου, την πρόοδο και την εκμάθησή μου”.

 

“Μερικές φορές συμβαίνουν άσχημα πράγματα, αλλά δεν μας κλονίζουν, τα σβήνουμε και κάνουμε ξανά καινούργια αρχή. Το έχουμε κάνει δύο φορές αυτό φέτος και τελικά σκέφτομαι ότι μαθαίνω και πηγαίνω καλύτερα

Επόμενο άρθρο »

Catalunya live: O Lorenzo 1ος, ο Espargaro έκπληξη

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν κάνει όνειρα για βάθρο ο Randy De Puniet

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα