• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi @ Ducati: ανακοινώνεται στην Καταλωνία;
Όλο και πιο κοντά στην επιβεβαίωση όσων γράψαμε τον Νοέμβριο!
Νέα 30/06/2010 - 22:10

 

«Ο Valentino Rossi θα ρίξει μια βόμβα, παραιτούμενος από την Yamaha, για να υπογράψει μια σοκ συμφωνία με την Ducati», ισχυρίζεται η έγκυρη βρετανική MCN σε χθεσινό της άρθρο. Μάλιστα όπως λέει η γνωστή εφημερίδα, μπορεί αυτό να ανακοινωθεί αυτό το Σαββατοκύριακο στη διάρκεια του Grand Prix της Καταλωνίας.

 

Βέβαια σε σχετικό άρθρο μας από το Νοέμβριο του 2009, ο Δημήτρης Διατσίδης είχε αναφερθεί στο ενδεχόμενο αυτό και μάλιστα στο κύριο άρθρο του περιοδικού «MOTOGP WORLD» Ν.17, που κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου του 2009 είχε γράψει χαρακτηριστικά: «Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του υπογράφοντος, ο Rossi πράγματι έχει υπογράψει προσύμφωνο συνεργασίας με την Marlboro, έχει ήδη τη θετική αποδοχή - κυρίως από τους Ιταλούς - της ιδέας της μετακίνησής του στην «κόκκινη» ομάδα της Ducati και αυτό το σενάριο βολεύει όλους τους εμπλεκόμενους».

 

Η MCN τώρα, ενώ είχε γράψει για τις δηλώσεις του Rossi ότι έχει ως προτεραιότητα την Yamaha, τονίζει ότι οι διαπραγματεύσεις μάλλον δεν καρποφόρησαν, κυρίως λόγω οικονομικών διαφορών, αλλά και του γεγονότος ότι η Υamaha θέλει να κρατήσει και τον Lorenzo.

Σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο Rossi θα συμφωνούσε σε μια μικρή μείωση αποδοχών, αρκεί αυτή η μείωση να μην χρησιμοποιείτο για να πάρει κάποια παραπάνω χρήματα ο Ισπανός, ώστε να μείνει και αυτός στην ίδια ομάδα.

 

Έτσι λοιπόν το «κόκκινο» σενάριο για τον Rossi φαίνεται να παίρνει σάρκα και οστά, ενώ βέβαια μετά από μια τέτοια εξέλιξη η Yamaha θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τον Jorge Lorenzo, που κατά πάσα πιθανότητα θα φοράει το Ν.1 του χρόνου.

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Βάλτε περισσότερες μοτοσυκλέτες, δώστε ευκαιρίες

« Προηγούμενο άρθρο

O πρώτος αγώνας του Yoshikawa

Χορηγοί