• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O πρώτος αγώνας του Yoshikawa
Ο Wataru είναι έμπειρος οδηγός και παρόλο ότι δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη πίστα θέλουμε να δούμε πως τα πάει.
Νέα 30/06/2010 - 15:25

Ο προσωρινός αντικαταστάτης του Valentino Rossi που είναι ο Γιαπωνέζος οδηγός Έρευνας και Εξέλιξης Wataru Yoshikawa θα βρεθεί στην πίστα της Catalunya το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.  

 

“Είμαι ενθουσιασμένος που θα οδηγήσω της Μ1 αυτή την εβδομάδα και λυπάμαι πολύ για τον τραυματισμό του Valentino. Έχω οδηγήσει μόνο μία φορά πριν στην καριέρα μου στα MotoGP στην πίστα του Motegi το 2002. Είναι η πρώτη μου φορά που θα οδηγήσω στην Ισπανική πίστα του Montmelo. Βλέποντας και μόνο από τα αποτελέσματα των οδηγών της Yamaha μέχρι στιγμής αντιλαμβάεται κανείς ότι η εταιρεία έκανε καλή δουλειά κατά την χειμερινή περίοδο με την εξέλιξη της Μ1. Είμαι σίγουρος ότι με την συμμετοχή μου σε αυτούς τους τρεις αγώνες θα μας είναι πολύτιμες οι πληροφορίες που θα συλλέξουμε για την εξέλιξη της επόμενης Μ1.”  

 

Χαρούμενος είναι και ο manager του επιτελείου του Rossi, Davide Brivio για την επιστροφή της ομάδας στην ενεργό δράση. “Βρισκόμαστε στην Βαρκελώνη μία πίστα που έχουμε καλές αναμνήσεις. Φυσικά μας λείπει ο Valentno αλλά το θετικό στοιχείο είναι ότι η ανάρρωσή του είναι σε καλή πορεία και τώρα θα δώσουμε την πλήρη στήριξή μας στον Wataru μιας και βρίσκεται στην ομάδα μας. Θα είναι ωραίο να δούμε την 4η Μ1 να γυρίζει στην πίστα. Ο Wataru είναι έμπειρος οδηγός και παρόλο ότι δεν γνωρίζει την συγκεκριμένη πίστα θέλουμε να δούμε πως τα πάει.”

Επόμενο άρθρο »

Rossi @ Ducati: ανακοινώνεται στην Καταλωνία;

« Προηγούμενο άρθρο

Νέο Superbike από την Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα