• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκπληκτικός ο De Puniet
“Είχα ένα πολύ καλό session στις κατατακτήριες δοκιμές."
Νέα 28/06/2010 - 08:48

Τρία ολόκληρα χρόνια περίμενε ο Γάλλος Randy de Puniet για να δει τον εαυτό του να στήνεται στην δεύτερη σχάρα της εκκίνησης ανάμεσα στους πρωτοκλασάτους αναβάτες των MotoGP. Στον περασμένο αγώνα είχε βρεθεί στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης αλλά πλέον το να βρεθεί στην πρώτη ήταν κάτι το μοναδικό για αυτόν και την ομάδα του. Στους τελευταίους γύρους του αγώνα ο de Puniet είχε μία συναρπαστική μάχη με τον Dovizioso που τελικά έληξε υπέρ του εργοστασιακού οδηγού. 

 

“Είχα ένα πολύ καλό session στις κατατακτήριες δοκιμές και έμεινα ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την δεύτερη θέση που έφερα, ωστόσο στον αγώνα δεν τα πήγα καλά στην εκκίνηση. Άφησα απότομα τον συμπλέκτη και η Honda μου έκανε μία μεγάλη σούζα αλλά μετά κατάφερα να περάσω αρκετούς οδηγούς. Δυστυχώς είχα κάποια προβλήματα με το μπροστινό ελαστικό και έτσι αποφάσισα να αλλάξω ελαφρώς το οδηγικό μου στυλ για να μην χάσω επαφή με τους πρωτοπόρους. Στα μέσα περίπου του αγώνα ήμουν μαζί με τον Dovizioso και τον Spies και διασκεδάσαμε πολύ με την μάχη που δώσαμε. Στον τελευταία γύρο του αγώνα προσπάθησα να περάσω τον Dovizioso ξανά αλλά άνοιξα την γραμμή μου στην τελευταία στροφή. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που έφερα στον αγώνα και φυσικά που διατηρώ την έκτη θέση στην βαθμολογία.” 

 

Σύμφωνα με τον de Puniet όλα πήγαν καλά από την πρώτη ημέρα του αγώνα ιδίως σε ότι αφορά την προετοιμασία της μοτοσικλέτας. Κατάφεραν να ρυθμίσουν σε πολύ καλό επίπεδο της αναρτήσεις και ημοτοσυκλέτα του ήταν σχεδόν τέλεια. Είχαν πολύ καλές επιδόσεις και χρόνους χρησιμοποιώντας ελαστικά αγώνα την Παρασκευή. Ωστόσο, αυτό που ψάχνει με το επιτελείο του είναι η σωστή ρύθμιση της χαρτογράφησης για να συνεργάζεται καλύτερα με τα ελαστικά όταν αυτά αρχίσουν να φθείρονται.

Επόμενο άρθρο »

Espargaro: Βρίσκομαι σε καλή πορεία

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull MotoGP Rookies Cup 2ος γύρος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα