• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Andrea Iannone αναβάτης αντικατάστασης για την Pertamina Enduro VR46 στην Sepang
Αγώνες 28/10/2024 - 18:12

Από το WorldSBK στο MotoGP: οδηγώντας την Ducati Desmosedici GP, ο Ιταλός αναβάτης θα αντικαταστήσει τον Fabio Di Giannantonio στο GP της Μαλαισίας στην Κουάλα Λουμπούρ.

Ο Andrea Iannone θα αντικαταστήσει τον Fabio Di Giannantonio στο GP της Μαλαισίας αυτό το Σαββατοκύριακο στο Sepang International Circuit με την Ducati Desmosedici GP της Pertamina Enduro VR46 Racing Team. Μια επιλογή που προέρχεται από τη θετική πρώτη σεζόν στο WorldSBK και την εξαιρετική σχέση του Andrea με τον Valentino Rossi, ολόκληρη την ομάδα της Tavullia και το εργοστάσιο στο Borgo Panigale.

Μια νίκη στο MotoGP το 2016 με την Ducati και 11 βάθρα στην κορυφαία κατηγορία για τον αναβάτη με το νούμερο 29 που έκλεισε τη σεζόν του 2024 στο WorldSBK με 231 βαθμούς, 8ος συνολικά και με μια νίκη (Γύρος Aragon). Όπως ανακοινώθηκε, ο Fabio Di Giannantonio επιστρέφει στη Ρώμη όπου, αυτή την εβδομάδα, ο καθηγητής Alessandro Castagna θα κάνει χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έναρξη της επόμενης σεζόν.

ALESSIO SALUCCI, TEAM DIRECTOR PERTAMINA ENDURO VR46 RACING TEAM «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιβεβαιώνω ότι ο Andrea θα αγωνιστεί με τα χρώματά μας στην Ducati Desmosedici GP. Πρώτα απ 'όλα, ο Andrea έδειξε να είναι σε εξαιρετική φόρμα, έκλεισε τη σεζόν του WorldSBK στα ύψη και παρέμεινε πάντα κοντά στη Ducati. Είναι ένας μεγάλος φίλος της οικογένειας VR46, τόσο δικός μου όσο και του Vale. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον καλωσορίζουμε στην Pertamina Enduro VR46 Racing Team και τον βλέπουμε πίσω με μια μοτοσυκλέτα MotoGP. Είναι μια πραγματικά υπέροχη ιστορία! Ταυτόχρονα, ευχόμαστε όλοι καλή τύχη στον Fabio καθώς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο αυτή την εβδομάδα και ανυπομονούμε να τον δούμε ξανά στην πίστα το 2025».

 

ANDREA IANNONE, ΑΝΑΒΑΤΗΣ

«Η οδήγηση της μοτοσυκλέτας του παγκόσμιου πρωταθλητή είναι συναρπαστική. Το MotoGP είναι η πιο τεχνολογική και υψηλών επιδόσεων κατηγορία μοτοσυκλέτας, με τιμά που με σκέφτηκαν και ένιωσα ότι έπρεπε να πω ναι σε αυτήν την ευκαιρία αμέσως μόλις μου προσφέρθηκε Η πρόκληση είναι σίγουρα απίστευτη, πολύπλοκη και απαιτητική, καθώς δεν έχω οδηγήσει μοτοσυκλέτα σε αυτή την κατηγορία εδώ και χρόνια και χωρίς να έχω κάνει Δοκιμές ή κάτι παρόμοιο, είμαι ενθουσιασμένος που μπορώ να συνεργαστώ με την Ducati και την Pertamina Enduro VR46, τόσο για το πολύ υψηλό επίπεδο όσο και για τη φιλία εδώ και χρόνια. Ευχαριστώ τον Valentino Rossi, τον Alessio Salucci, τον Pablo Nieto, τον Gigi Dall'Igna, τον Claudio Domenicali και τον Mauro Grassilli».

« Προηγούμενο άρθρο

Η ομάδα της Ducati Lenovo κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ομάδων στο MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ