• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η εκπληκτική MC-E 5 ηλεκτρική μίνι μοτοσυκλέτα της GASGAS!
Υδρόψυκτη και με ολοκαίνουργιο πλαίσιο για το 2025
Νέα Αγοράς 25/10/2024 - 13:55

Η GASGAS ανέκαθεν εμπνέεται από το εκπληκτικό της μοντέλο MC-E 5, και για το 2025, η δημοφιλής χωμάτινη ηλεκτρική μίνι μοτοσυκλέτα είναι πλέον υδρόψυκτη και διαθέτει ένα ολοκαίνουργιο πλαίσιο!

Ήδη η μίνι μοτοσυκλέτα με τις καλύτερες επιδόσεις και την πιο ανανεωμένη εμφάνιση στην κατηγορία, η MC-E 5 διαθέτει πλέον ολοκαίνουργια καλύμματα, νέα θέση του πίσω αμορτισέρ και ειδικά γραφικά που υποδεικνύουν τον ηλεκτροκινητήρα που λειτουργεί με μπαταρία. Τα παιδιά θα τη λατρέψουν!

Η GASGAS MC-E 5 είναι πλέον υδρόψυκτη για σταθερή απόδοση

Η εισαγωγή του συστήματος υδρόψυξης στην MC-E 5 είναι μια πραγματική αλλαγή παιχνιδιού. Όχι μόνο διατηρεί τον ηλεκτροκινητήρα των 5 kW σε τέλεια θερμοκρασία για σταθερή ισχύ, αλλά επεκτείνει επίσης τον χρόνο λειτουργίας κατά 30%! Ένα πράγμα που παραμένει το ίδιο όμως είναι η γρήγορη επαναφόρτιση της μπαταρίας. Χρειάζονται περίπου 45 λεπτά για επαναφόρτιση στο 80%, και ακόμα καλύτερα, είναι πολύ εύκολο να αντικατασταθεί η μπαταρία με μια πλήρως φορτισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι η διασκέδαση δεν σταματά για πολύ!

Το νέο πλαίσιο και η θέση του αμορτισέρ WP απογειώνουν την εμπειρία οδήγησης

Εκτός από τα συναρπαστικά νέα για τον ηλεκτροκινητήρα, το πλαίσιο είναι ολοκαίνουργιο για το 2025. Σχεδιασμένο ειδικά για την MC-E 5, το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο με εκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά ελαστικότητας. Το τελικό αποτέλεσμα; Μια πολύ πιο σταθερή και ευχάριστη εμπειρία οδήγησης για παιδιά όλων των ηλικιών. Το νέο πλαίσιο επανατοποθετεί επίσης το αμορτισέρ WP έτσι ώστε να αποδίδει ακόμα καλύτερα, ειδικά στις πιο σκληρές πίστες αγώνων. Η MC-E 5 είναι μια πλήρης μίνι μοτοσυκλέτα μοτοκρός. Και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο έχει τοποθετηθεί το ίδιο στυλ αμαξώματος που θα βρείτε στα μοντέλα πλήρους μεγέθους, απλώς μειώθηκε ανάλογα για να δημιουργηθεί η τέλεια, φιλική προς τα παιδιά εργονομία.

Βρείτε τη νέας γενιάς MC-E 5 στις αντιπροσωπείες GASGAS από τον Οκτώβριο του 2024

Με τη νέα MC-E 5 είναι πολύ πιο εύκολο να διασκεδάσουν τα παιδιά καθώς η εμπειρία οδήγησης έχει σημαντική βελτίωση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Τα νέα γραφικά, με μια πινελιά μπλε για να τονίσουν την ηλεκτρική κίνησή της, δημιουργούν μια νέα εμφάνιση για την μικρή κόκκινη αγωνιστική μοτοσυκλέτα. Υπάρχουν πολλά να αγαπήσουν στην MC-E 5. Δεν κάνει θόρυβο, που σημαίνει ότι μπορεί να οδηγηθεί σχεδόν οπουδήποτε. Προσφέρει έξι τρόπους οδήγησης, επομένως η πρόοδος ελέγχεται. Και το συνολικό ύψος μπορεί να ρυθμιστεί έτσι ώστε τα παιδιά να μπορούν να οδηγούν την ίδια μοτοσυκλέτα καθώς αναπτύσσουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή τους. Κατασκευασμένη με πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας και ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας, η MC-E 5 φαίνεται εξίσου υπέροχη με το μαύρο τιμόνι και τις ζάντες της. Θα βρείτε την GASGAS MC-E 5 του 2025 στις αντιπροσωπείες της GASGAS παγκοσμίως από τον Οκτώβριο!

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

 

Νέο σύστημα υδρόψυξης – διατηρεί τέλεια θερμοκρασία του ηλεκτροκινητήρα για σταθερή ισχύ και 30% μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας.

Νέο αμάξωμα – Λαμβάνεται από τις μοτοσυκλέτες μοτοκρός πλήρους μεγέθους και έχει μειωθεί τέλεια για την MC-E 5.

Νέος σχεδιασμός πλαισίου – Σχεδιασμένο ειδικά για την μίνι μοτοσυκλέτα με επανατοποθετημένο το αμορτισέρ WP για βελτιωμένο χειρισμό και άνεση.

Νέο τιμόνι NEKEN και γκριπ ODI – Μαύρα ανοδιωμένα και με μικρότερη διάμετρο στα άκρα για μέγιστο έλεγχο, κράτημα και άνεση.

Ηλεκτροκινητήρας ανθεκτικός στο νερό και τη σκόνη – Ο κινητήρας των 5 kW δεν απαιτεί καθόλου συντήρηση χάρη στον έξυπνο σχεδιασμό του.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου – Διαθέτει πλέον πιο ανθεκτικό βύσμα για βελτιωμένη διάρκεια ζωής και μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα 110 ή 230 Volt. Είναι επίσης εύκολο να ανταλλάξετε χρησιμοποιώντας βασικά εργαλεία.

Επιλογές Χαρτογράφησης – Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας από τους έξι τρόπους οδήγησης για ελεγχόμενη πρόοδο και να εξυπηρετήσει από αρχάριους μέχρι ατρόμητους νέους.

Ρυθμιζόμενο ύψος σέλας – Επιτρέπει στα παιδιά να συνεχίσουν να οδηγούν την ίδια μοτοσυκλέτα για να αναπτύξουν τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθησή τους. Ρυθμιζόμενη ανάρτηση WP XACT – Παρέχει άνεση και τη δυνατότητα στους αναβάτες να δημιουργήσουν ένα τέλειο στήσιμο.

Υδραυλικά φρένα και κυματιστοί δίσκοι – Για σταθερή απόδοση ανά πάσα στιγμή σε όλες τις συνθήκες.

Πεντάλ πίσω φρένου – Ακριβώς όπως μία χωμάτινη μοτοσυκλέτα πλήρους μεγέθους για να συνηθίσουν τα παιδιά να χρησιμοποιούν το πόδι τους για φρενάρισμα από πολύ μικρή ηλικία.

Μαύρες ανοδιωμένες ζάντες – Κατασκευασμένες από ισχυρό και ελαφρύ αλουμίνιο απλά φαίνονται καταπληκτικές!

Ελαστικά MAXXIS MX-ST – Παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση για να παρέχουν εμπιστοσύνη σε κάθε νεαρό αναβάτη.

Υποπλαίσιο ενισχυμένο με fiberglass – Εξαιρετικά ισχυρό και ελαφρύ για χαμηλό κέντρο βάρους.

Αισθητήρας ανατροπής – Σταματά τον ηλεκτροκινητήρα όταν είναι πεσμένη η MC-E 5.

Δείτε τις πλήρεις προδιαγραφές και όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες της MC-E 5 στην επίσημη ιστοσελίδα της GASGAS. https://www.gasgas.com/en-gr/models/electric/motocross/mc-e-5-2025.html

Επόμενο άρθρο »

Με εντυπωσιακή αύξηση +39,59% έκλεισε η αγορά δίκυκλων το Σεπτέμβριο

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ducati γιορτάζει τη θρυλική 916 στην Auto e Moto d'Epoca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ