• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
19ος Αγώνας - GP Μαλαισίας (Sepang)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati γιορτάζει τη θρυλική 916 στην Auto e Moto d'Epoca
Νέα Αγοράς 25/10/2024 - 12:51

Από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου στην BolognaFiere, η Ducati γιορτάζει την τριακονταετή επέτειο της εμβληματικής 916 στην Auto e Moto d'Epoca, εκθέτοντας οκτώ εμβληματικές μοτοσυκλέτες που αφηγούνται την ιστορία του μύθου της.

Η έκθεση επικεντρώνεται στις αγωνιστικές εκδόσεις που μαρτυρούν την ιστορία και τις επιτυχίες της Ducati στις Superbike από το 1994 έως το 2002.

Η Poste Italiane εμπλουτίζει την εμπειρία της Ducati στην έκθεση με ειδικές σφραγίδες και με περιορισμένες εκδόσεις σετ κουτιών των 500 μονάδων αφιερωμένα στον κατασκευαστή μοτοσυκλετών.

 

Η Ducati είναι μεταξύ των πρωταγωνιστών της 41ης έκδοσης της Auto e Moto d'Epoca, της Διεθνούς εκδήλωσης αφιερωμένης στα κλασικά “vintage” δίτροχα και τετράτροχα οχήματα που λαμβάνει χώρα στhn BolognaFiere από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Ο κατασκευαστής μοτοσυκλετών με έδρα την Μπολόνια θα εκθέσει τα μοντέλα στο Hall 31, στους χώρους αφιερωμένους στην Motor Valley και τις γνωστές μάρκες, παρουσιάζοντας μια συλλογή από οκτώ μοτοσυκλέτες που ανήκουν στη θρυλική οικογένεια 916 που φέτος γιορτάζει τα τριακοστά της χρόνια.

Με την ευκαιρία αυτή, η Ducati δίνει ιδιαίτερη προσοχή στις αγωνιστικές εκδόσεις, απεικονίζοντας την εξαιρετική ιστορία των επιτυχιών που διέκρινε αυτήν την εμβληματική δυναστεία από το 1994 έως το 2002.

Μέσα από αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στα αθλητικά επιτεύγματα της Ducati, υπάρχουν οι τέσσερις μοτοσυκλέτες που καθιέρωσαν τον Carl Fogarty ως τον πιο επιτυχημένο αναβάτη στην ιστορία της Ducati, τις ίδιες με τις οποίες έγινε παγκόσμιος πρωταθλητής το 1994, το 1995, το 1998 και το 1999. Μαζί με αυτά, Το περίπτερο θα περιλαμβάνει επίσης την 916 του Troy Corser από το 1996 και την 996 R του Troy Bayliss από το 2001, μαζί με τις εκδόσεις 996 από το 2000 και 998 από το 2002.

Κάθε μία από τις μοτοσυκλέτες που εκτίθενται συνέβαλε στην καθιέρωση της Ducati ως σημείο αναφοράς στον κόσμο των Superbikes, φέρνοντας στιγμές μεγάλης συγκίνησης στην πίστα που έκαναν γενιές ενθουσιωδών να ονειρεύονται. Η Ducati 916, μαζί με τους απογόνους της, είναι στην πραγματικότητα η πιο επιτυχημένη κλασική superbike όλων των εποχών, με μια εξαιρετική λίστα με 121 νίκες, 8 Παγκόσμιους Τίτλους Κατασκευαστών και 6 Παγκόσμιους Τίτλους Αναβατών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με μοτοσυκλέτες παραγωγής.

Η έκθεση δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τη νέα Panigale V4, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Ιούλιο κατά τη διάρκεια της Παγκόσμιας Εβδομάδας της Ducati. Αυτή η μοτοσυκλέτα αντιπροσωπεύει την έβδομη γενιά σούπερ σπορ μοτοσυκλετών Ducati και συνδυάζει τις πιο προηγμένες τεχνικές λύσεις με έναν αδιαμφισβήτητο σχεδιασμό. Χάρη στην εμπειρία που αποκτήθηκε από την Ducati στον κόσμο των αγώνων, η Panigale V4 είναι σε θέση να προσφέρει στους λάτρεις την ίδια αίσθηση με τους επαγγελματίες αναβάτες, ανεβάζοντας περαιτέρω τον πήχη του επιπέδου των σύγχρονων σπορ μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων.

Για να εμπλουτίσει την εμπειρία της επίσκεψης στην έκθεση, η Poste Italiane επιφύλαξε μια έκπληξη για τους επισκέπτες και τους λάτρεις της Ducati. Στον εκθεσιακό τους χώρο, που βρίσκεται στην Αίθουσα 22, περίπτερο Α1, η Poste θα διαθέτει ειδικές σφραγίδες ταχυδρομείου για κάθε μέρα της εκδήλωσης και παρουσιάζει επίσης ένα εκλεκτό σετ κουτιών αφιερωμένα στη Ducati και σε περιορισμένη έκδοση 500 αντιτύπων. Το σετ κουτιών Ducati περιέχει μια σφραγισμένη ταχυδρομική λιθογραφία που απεικονίζει την Panigale V4 και τρία ασημένια νομίσματα αξίας 5 € το καθένα, που ανήκουν στη Νομισματική Συλλογή του 2024, τα οποία δείχνουν μια ιστορική άποψη του εργοστασίου της Ducati στο Borgo Panigale στις μπροστινές πλευρές και τρία διαφορετικά σχέδια στο πίσω μέρος: την Ducati 60, την Ducati 916 και την Panigale V4.

Η Auto e Moto d'Epoca είναι ένα πραγματικό σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του κλάδου από κάθε γωνιά του κόσμου. Αυτή η εκδήλωση προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε ειδικούς, συλλέκτες και τους ενθουσιώδεις των μηχανοκίνητων να θαυμάσουν από κοντά εμβληματικά οχήματα που έχουν αφήσει ανεξίτηλο σημάδι στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και των αγώνων μοτοσυκλέτας. Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις τιμές εισόδου και εισιτηρίων, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εμπορικής έκθεσης:  trade fair's official website.

 

Επόμενο άρθρο »

Η εκπληκτική MC-E 5 ηλεκτρική μίνι μοτοσυκλέτα της GASGAS!

« Προηγούμενο άρθρο

Η Ultraviolette F77 MACH 2 αποκτά Παγκόσμια Πιστοποίηση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
MARTIN vs BAGNAIA: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΕΝΘΙΑ;
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΩΝ 17 ΒΑΘΜΩΝ
  • Ο PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ